eskort samsun

ÜNYENETHABER

SİBİRYA SOĞUKLARI GERİ DÖNÜYOR

SİBİRYA SOĞUKLARI GERİ DÖNÜYOR
09 Şubat 2015 - 8:53

Meteoroloji’nin tahminlerine göre pazartesinden itibaren sıcaklıklar 10-15 derece düşecek.

kar-670

Yaklaşık bir haftadır etkili olan bahar havası pazartesiden itibaren yerini buz gibi havaya ve kar yağışına bırakıyor. Hava sıcaklıklarının ortalama 10 derece düşmesiyle birlikte Ordu’nun  önemli bir bölümü yağmur ve kar yağışı alacak.

Sibirya üzerinden Balkanlara oradan da Türkiye ’ye gelecek olan soğuk ve kar yağışlı hava, pazartesiden itibaren Türkiye’yi etkisi altına alacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre, hava sıcaklıkları da 10-15 derece düşecek. ÖzellikleTrakya için ağır bir kar yağışı bekleniyor. Yetkililer ise pazar gününden itibaren sıcaklığın azalacağını, 9 Şubat’tan itibari ile kar yağışının etkili olacağını belirtiyor.

ORDU ‘DA HAVA NASIL OLACAK?

Yarın 12 derece olan hava sıcaklığı, pazar günü 6 dereceye düşecek. Pazartesi günü sağanak yağmurla birlikte sıcaklık 5 dereceye düşecek. Salı ve çarşamba günü ise yüksek yerlerde  kar yağışı,kıyı kesimlerde sağanak yağmur görülecek olan kentte sıcaklık 4 dereceye kadar gerileyecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus bekleniyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-