eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sevgi Gecesinde Buluştular

Sevgi Gecesinde Buluştular
08 Ocak 2015 - 13:01

Vali İrfan BALKANLIOĞLU

DSC_2719 - Kopya

Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Tarafından“Sevgi Gecesi” Düzenlendi

Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği tarafından Beyaz Baston Dünya Görme Engelliler Haftası dolayısıyla “Sevgi Gecesi” düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’nde gerçekleştirilen Sevgi Gecesi’ne Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Garnizon Komutanı Jandarma Albay  Şeref ÇAKMAK, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ, Altınordu Belediye Başkan Vekili Aydın ŞAŞMAZ, daire müdürleri, görme engelliler ve aileleri katıldı.

Program, Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Vedat YAVUZ’un açılış konuşmasıyla başladı.

“Engellilerimiz daima pozitif  düşünmeli, hayata bağlı kalmalı” diyen Vedat YAVUZ, Beyaz Baston Dünya Görme Engelliler Haftası nedeniyle 6 yıldır devam ettirdikleri programı bu yılda çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirterek, ”Engellilerin neler yaptığını, neleri başarabileceğini sizlere  göstermek istedik. Talep ettiğimiz her konuda bizleri geri çevirmeden her zaman yardımcı olan Sayın Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Engelleri aşmak için elele çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra  Ordu Görme Engelliler  Spor Kulübü Derneği  üyeleri tarafından gerçekleştirilen etkinliklerin yer aldığı slayt gösterimi sunuldu ardından, 2014 yılı yüzme dalında altın madalya kazanan görme engelli sporcu Tuğçe AKTAŞ, atletizm Türkiye cirit atma ikincisi görme engelli sporcu Adem KARADENİZ, Türkiye judo üçüncüsü  görme engelli sporcu Özen KONTAŞ’a  madalyaları, Vali İrfan BALKANLIOĞLU ve diğer  protokol üyeleri tarafından verildi.

Zeybek gösterisi ile devam eden programda, Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği üyesi görme engelli Güner KURNAZ’ın konseri  ilgiyle  dinlenirken, Türk halk ozanı ve halk müziği  sanatçısı Neşet ERTAŞ’ın yakını ve talebesi olan konuk  sanatçı Dursun UÇAR  ile  genç solistlerin de yer aldığı konser, davetliler tarafından büyük alkış aldı.

Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği tarafından Beyaz Baston Dünya Görme Engelliler Haftası dolayısıyla  hazırlanan “Sevgi Gecesi”, Ordulu genç müzisyenlerin konseri ile sona  erdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-