eskort samsun

ÜNYENETHABER

Seçimde Chp’den Muhteşem Vaatler…VİDEO HABER

Seçimde Chp’den Muhteşem Vaatler…VİDEO HABER
19 Mart 2015 - 19:01

DSCN9277

Cumhuriyet Halk Partisinin seçim politikalarından bahseden Parti Başkanı İbrahim Orhan Bodancı, iktidara geldiklerinde yapmış oldukları vaatlerin hepsini gerçekleştireceklerini ve farklı bir politika izleyeceklerini söyledi.

Yapmış olduğu açıklamada Başkan Bodancı; ”Genel başkanımızın taahhütleri arasında zaman zaman söylemekteler. Biz emeklilerimizi çok önemsiyoruz fakat onlar bu ülkede hep yok sayılıyorlar. CHP iktidarında emeklilerimiz artık var sayılacaklar. Bununda göstergesi olarak asgari 1.500 TL maaş verilecek. Bunun dışında dini bayramlarımızda birer maaş ikramiye verilecek. Bütün emeklilerimizin refah seviyesini yükselteceğiz. Milli gelirden pay verilecek. İntibak yasası en kısa zamanda çıkarılacak. Bu projelerle emeklilerimiz fazlasıyla rahatlayacak.

Bir başka projemiz de çiftçilerimizle ilgili. Lüks yatlara ÖTV ve KDV alınmadan mazot veriliyor fakat çiftçilerimizden bu vergiler alınıyor. Bizim iktidar dönemimizde çiftçilerimiz bu vergilerden muaf tutularak en fazla 2 TL’ye mazot alacaklar.

Bölgemiz fındık bölgesi olduğu için genel başkanımızın fındıkla ilgili taahhütleri de var. Kesinlikle fındık borsası Karadeniz’de oluşturulacak ve fındığın fiyatını bizler belirleyeceğiz. Vatandaşımız fındığını özel sektörün lisanslı depolarında değilde devletin lisanslı depolarında muhafaza ederek ihtiyacı olduğu kadarını satacak.

Türkiye’nin bir çok yeri büyük şehirden bütün şehir haline getirildi. Kırsal ve kentsel ayrım kalmadı. Ordulular olarak bu durumdan dolayı çok sıkıntılar yaşıyoruz. Belde Belediyelerimiz kapatıldı ve yerinden yönetim değilde, tepeden yönetim haline getirildi. İktidara geldiğimiz gün itibariyle bütün şehirleri büyük şehir haline getireceğiz. Bütün muhtarlıkları ve belde belediye başkanlıklarını eski güçlü haline getireceğiz. Bu da bizim ordululara sözümüzdür. Hiç kimse karamsarlığa kapılmasın artık tepeden değil yerinden yönetim yapılacaktır.

Aynı zamanda sosyal yardımlaşma biriminden faydalanan her aileye ve ev hanımlarımıza asgari ücretin biraz üstünde maaş bağlanacak. Ellerinde ki banka kartlarıyla bağlı bulunan bankaya gidip maaşlarını her ay çekebilecektir. Bu da genel başkanımızın vermiş olduğu sözlerden bir tanesidir. ” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-