eskort samsun

ÜNYENETHABER

SARAY DONDURMADAN YENİ BİR TAT DAHA

SARAY DONDURMADAN YENİ BİR TAT DAHA
28 Mayıs 2021 - 1:44

Sıcakların artması ile yazın habercisi doldurma tezgahlarda yerini aldı.Sıcak bir yaz gününde yenen iyi bir dondurmanın tadı başka hiçbir şeyde yoktur. Peki dondurmanın herkesi gülümseten sırrı ne? İşte dondurma hakkında bilmeniz gereken her şeyi Meşhur Saray Dondurma işletmecisi Merve Gülay A52TV kameralarına anlattı.

DONDURMALAR KENDİ ÜRETİMİMİZ

Merve Gülay, ”Dondurmalar kendi üretimimiz hiçbir katkı maddesi yok. Doğal meyvelerden yapılıyor. Bu ay hangi meyve çıktıysa o meyveden dondurma üretiyoruz. Her hafta farklı çeşidimiz geliyor.

DONDURMALARIN LEZZETİ DOĞAL KÖY SÜTÜ VE DOĞAL SALEP İLE OLUYOR

Dondurmaların lezzeti doğal salep ve doğal sütten üretiyor olmamızdan kaynaklanıyor. İçerisinde herhangi bir katkı maddesi yok. El değmeden makinelerde üretiliyor. Doğallığından dolayı sağlıklı da doktorların da önerdiği doğal bir tatlı diyebiliriz.

İtalyan karameli İtalya’da çok meşhur bir dondurma bize konserve halinde geliyor ve bir orman meyvesinden yapılıyor. Dondurmada da herhangi bir katkı maddesi ,renklendirici ve koruyucu yok. Çok da seviliyor çocuklar da çok seviyor bu İtalyan karameli Ünye’ye ilk biz getirdik.

KARADENİZ BÖLGESİ’NDE BİRİNCİ OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ

Gül şekli dünyada her yerde yapılıyor. Bunu biz ilk yaptık diye bir iddiamız yok ama en lezzetli en kaliteli dondurmayı biz üretiyoruz. Karadeniz bölgesinde birinci olduğumuzu düşünüyoruz. Bu konuda iddialıyız. Ama şunu da söylemek istiyorum gül şeklini Ünye’de ilk biz yaptık.

Gül şekli ile beraber hem görselliği hem lezzete birleştirme yolunda ilerliyoruz. Daha güzel şekiller verebilirsek onları da yapmak isteriz. Gül şeklinde Ünye’de ilk biz yapıyoruz başka yapan yok taklitlerimizden sakının diyoruz.

BİZ KIŞIN KURUYEMİŞ SATIYORUZ

Biz kışın kuruyemiş satıyoruz kahve satıyoruz. Salep satışımız yoktu ona yeni başladık. İnşallah kışın kahve salep bunlara daha çok ağırlık vereceğiz. Kışın da hareketlendirme ye çalışacağız. Ama yaz ve kış dondurmamız mevcuttur.

BİZİM YURT DIŞINDA, YURT İÇİNDE ÇOK MÜŞTERİMİZ VAR

Bizim yurt dışında yurt içinde çok müşterimiz var tebrik ediyorlar. Buradan usta olan babama Mehmet Uysal’a teşekkür ediyorum kaliteli dondurmalar ürettiği için bizi bugünlere kendisi getirdiği için teşekkür ediyorum. İşimizi gerçekten çok severek yapıyoruz.

Başarılı olmanın sebebi gerçekten severek yapmak ve yemediğin hiçbir şeyi halka insanlara satmamak mesela yeni bir ürün çıkarıyoruz ben tadına bakıyorum beğenirsem evet ben bu ürünü satabilirim diyorum ve tezgâha koyuyorum.

YABAN MERSİNİ DONDURMAYI BU SENE İLK DEFA TEZGAHINI DA KOYDUK

Yaban mersini dondurmayı bu sene ilk defa tezgâhımıza koyduk. Tadı o kadar lezzetli ki ben yaban mersini kışın bile arayan buz halinde arayan bir insanım bunu da denedik bu da oldu bu da tuttu.

Kahveli dondurmayı da yeni ürettik. Karpuzlu dondurmayı da aynı şekilde kavunlu dondurmayı 5 yıl önce üretmiştik içerisinde doğal kavun var. Karpuzlu dondurma da doğal karpuz var ,hepsini püre haline biz kendimiz getiriyoruz ve o şekilde yapıyoruz.

GÜCÜMÜZ YETTİĞİ KADAR HER YERE ŞUBEMİZİ AÇMAYA ÇALIŞACAĞIZ

İnsanlar mutlu oldukça biz mutlu oluyoruz her yerde şubemiz olsun isteyen insanlar var. Gücümüz yettiği kadar her yere açmaya çalışacağız.

ŞUBEMİZİN NUMARASINI BİLEN MÜŞTERİLERİMİZ ARADIKLARI ZAMAN EVLERE PAKET SERVİSİ YAPIYORUZ

Yemek sepeti gibi uygulamalara üye olmayı düşündük ama şu anki süreçten dolayı çok fazla talep olmayacağını düşündüğümüz için biraz geri planda kaldık. Fakat seneye yemek sepetine üye olup numaramızı da verip evlere servise başlayacağız.

Ama bizi tanıyanlar burayı bilenler telefon numaralarımız da biliyor aradıkları zaman istedikleri zaman gönderebiliyoruz. Bir kilo yarım kilo isterlerse tabii ki servis yapıyoruz.

GÜL ŞEKLİNİ VERMEK İÇİN EĞİTİM ALMAK GEREKİYOR

Gül şekli vermek için eğitim alıyoruz yanımızda çalışan çalışanlarımıza da eğitim veriyoruz. Babadan gelen bir meslek olduğu için biz göre göre öğrendik. Onlarda babalarından öğrenmişler biz de bu şekilde vermeye devam ediyoruz. Tabii ki de eğitimde şart onu herkes yapamaz.

ÇALIŞMA ARADIĞIMIZ SABAH 10:00 AKŞAM 21:00 ARASI

Pandemi ‘den önce sabah 10:00 gece 24:00 ile 01:00 arasındaydı ama Pandemi nedeni ile Sabah 10 akşam 9 saatleri arasında çalışıyoruz. İnşallah 1 Haziranı bekliyoruz bizim için yorulmak yok çalışmak bizi yormuyor aksine çalışmak bize daha çok enerji veriyor.

Hizmet etmek hizmet sektöründe olmak bizi daha çok motive ediyor. İnşallah her şey düzelir insanlarda mutlu olur. Zaten buraya gelen müşterilerimiz mutlu olmak için geliyor biz de onları mutlu etmek için buradayız. Müşteri olarak değil misafirimiz olarak her zaman ağırlamak isteriz.”DEDİ.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-