eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ŞAMPİYONLUK İÇİN SON 90 DAKİKA

ŞAMPİYONLUK İÇİN SON 90 DAKİKA
13 Nisan 2022 - 19:43

*Şampiyonluk için son 90 dakika!*

TFF Kadınlar 2.Lig B Grubu’nda sezon başında oturduğu liderlik koltuğunu hiç bırakmayan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Hatay Defnespor’u 6-0 mağlup ederek TFF Kadınlar 1.Lig’e yükselmeyi garantileyen Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı Cumartesi günü Ünye Şehir Stadı’nda şampiyonluk maçına çıkıyor.

Güçlü kadrosu ile rakiplerini bir bir saf dışı bırakan ve oynadığı 8 maçı da gol yemeden kazanarak rekora giden Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı sezonu 10’da 10 yaparak şampiyon bitirmek istiyor. Hatay Defnespor galibiyeti ile 1.Lige yükselmeyi garantileyen temsilcimiz son iki maçını da kazanarak 2.Lig B Grubunu şampiyon bitirmek amacında.

Şampiyonluk için beraberlik bile yetecek

Kırmızı-beyaz-siyahlılar Cumartesi günü Ünye Şehir Stadı’nda Kahramanmaraş Anadolu GSK takımını konuk edecek. Saat 13.00’te başlayacak maçı Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı galibiyet ya da beraberlikle bitirecek olursa 2021-2022 sezonu şampiyonluğunu ilan edecek.

Rekora Devam!

Cumartesi günü Ünye Şehir Stadı’nda Kahramanmaraş Anadolu GSK takımı ile karşı karşıya gelecek olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımızın asıl hedefi ise son iki maçını da gol yemeden kazanarak hem şampiyon olmak hem de gol yememezlik rekorunu 20 maça, lig maçlarında yenilmemezlik rekorunu da 34 maça çıkartmak olacak. Şu ana kadar 18 maçtır kalesini gole kapatan ve 32 maçtır yenilmeyen kadın futbol takımımız bu alanda Süper Lig ekibi ALG Spor ile kafa kafaya yarışına devam ediyor.

Teknik Sorumlu Muhammet Kışla idaresinde yenilgisizlik serisini sürdüren ve gol yememe rekoru kıran Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız Cumartesi günü oynayacağı maç öncesi çapraz bağ ameliyatı olan Medine Bozali dışında sakat ya da cezalı oyuncusu bulunmuyor. Kırmızı-beyaz-siyahlı takımımız Cuma günü Ünye Şehir Stadı’nda yapacağı ter antrenmanı sonrası maç saatini bekleyecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P