eskort samsun

ÜNYENETHABER

SAĞLIK MÜDÜRÜ KASAPOĞLU ÇAYBAŞI VE İKİZCE’DE

SAĞLIK MÜDÜRÜ KASAPOĞLU ÇAYBAŞI VE İKİZCE’DE
31 Mart 2022 - 11:21

 

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, Çaybaşı ve İkizce ilçelerindeki sağlık tesislerini ziyaret etti.

KASAPOĞLU ÇAYBAŞI’NDA

Kasapoğlu’na ziyarette, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Murat Kadir Topcu ve Ünye İlçe Sağlık Müdürü, Çaybaşı Toplum Sağlığı Merkezi Başkan Vekili Dr.Sinan Dinçer Ayyıldız eşlik etti. İlküvez Entegre Sağlık tesisinde ile Çaybaşı Aile Sağlığı merkezinde yürütülen kanser taramaları ile hastalık yönetim platformu (hyp) çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Başarıyla yürütülen çalışmalardan dolayı aile hekimliği çalışanlarına teşekkür edildi. Entegre sağlık tesisinde konuşlu 112 acil sağlık istasyonunda görevli arkadaşlarımızla da sohbet eden Kasapoğlu, zorlu kış şartlarında aksatılmadan sunulan acil sağlık hizmeti için mesai arkadaşlarımıza teşekkür etti.

Sağlık tesislerimizden hizmet alan vatandaşlarla da sohbet eden Kasapoğlu, geçmiş olsun dileklerini ileterek, vatandaşlara Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen ÜCRETSİZ yürütülen kanser taramaları hakkında bilgi verdi. Yaş ve risk grubunda olan vatandaşlarımıza taramalarını bir an önce yaptırmaları doğrultusunda öneride bulundu.

KASAPOĞLU’NDAN İKİNCİ ZİYARET İKİZCE’YE OLDU

Kasapoğlu İkizce’de ise Toplum Sağlığı Merkezi ile Aile Sağlığı Merkezine ziyaretler gerçekleştirdi. Buradaki ziyaretlerde Kasapoğlu’na Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Murat Kadir Topcu’nun eşlik etti.

Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Elvin Nira Hansu ile toplum sağlığı merkezi ve aile sağlığı merkezinde çeşitli incelemelerde bulunan Kasapoğlu, Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan arkadaşlarımızla toplantı yaptı. Toplantıda kanser taramaları başta olmak üzere, diğer faaliyetler masaya yatırıldı, yeni hedefler belirlendi. Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu, başarılı çalışmaları nedeniyle mesai arkadaşlarımıza teşekkür etti.

Vakadan dönen 112 acil sağlık istasyonu personeli ile sohbet eden Kasapoğlu, vaka ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, mesai arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diledi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-