eskort samsun

ÜNYENETHABER

Rektörü Yarılgaç´ın Fatsa Ziyareti

Rektörü Yarılgaç´ın Fatsa Ziyareti
07 Ocak 2015 - 10:00

Fatsa Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş’ı ziyaret etti

LK7M53MI

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Fatsa Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş’ı ziyaret etti.

Karataş’a, Fatsa Meslek Yüksekokuluna kazandırdığı ek bina için teşekkür eden Yarılgaç, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasını gezerek, İŞKUR destekli verilen dikiş nakış kursu hakkında bilgi aldı.

Yarılgaç, ilk başta Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi ile Fatsa Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiğini belirterek, “Bu okullarımızın projeksiyon çalışmalarını yerinde görüştük ve neler yapabileceğimizi konuştuk. Fatsa Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanımız,Fatsa Meslek Yüksek Okuluna bu yıl Moda tasarımı bölümünü kazandırmak adına ek bina için 150 bin lira destek sağladı. Bunun için kendilerine bir teşekkür etmek istedim. Üniversitemiz gayretlerimizle büyüyor. Fatsa’daki kampüsümüzün çevre düzenlemesini 2015 yılı yatırım programına aldık ve çevre düzenlemeleri bu yıl inşallah yapılacak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karataş ise “Yüksekokul binasının yapılmasıyla Fatsa’ya iki bölüm kazandırdık. Bölümün biri bu yıl eğitime başladı. İkinci bölüm ise seneye başlayacak. Fatsa Ticaret Ve Sanayi Odası, her alanda olduğu gibi eğitim alanında çalışmalar yapıyor. Bölgemizde eğitim alan öğrenci sayısının artırılması için çaba harcıyoruz. Bu yapmış olduğumuz çalışmalar eğitime vermiş olduğumuz desteğin en iyi göstergesidir” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-