eskort samsun

ÜNYENETHABER

Reis Arslanlar Spor Kulübü Başsavcı Mehmet Ayaz’ı Ziyaret Etti

Reis Arslanlar Spor Kulübü Başsavcı Mehmet Ayaz’ı Ziyaret Etti
14 Mart 2015 - 0:43

DSCN9010

Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı ve yöneticileri, Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanarak görevine başlayan Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

Reis Arslanlar spor kulübü Başkanı Cavit Arslan kulübün geçmişi,faaliyetleri ve başarıları hakkında Ünye Cumhuriyet  Başsavcısı Mehmet Ayaz’ı bilgilendirdi .

Konuşmasında Başkan Arslan;

25 yıllık Kulübümüz 1990 yılında kuruldu. Kuruluşumuzdan bu güne kadar 6800 sporcumuz oldu. Taekwondo da toplam  598 Türkiye şampiyonluğumuz var. Türkiye şampiyonası taekwondo, kick boks, muay tahai ve bilek güreşi güreşi branşlarında çok sayıda Türkiye birincileri ikincileri ve üçüncülerimiz bulunuyor. Taekwondo da 6 sporcumuz milli takım kampına çağırmışlar, bunun yanı sıra aynı zamanda 45 kişi taekwonda hakemliği yapıştır.

11 branşta olmak üzere 598 lisanslı sporcumuz Taekwondo 270 ,Wuhşu 76 ,Kickbox 81, Vücut geliştirme bilek güreşi 39 ,Muay tahai 85, Kano 5 ,Güreş 17, Gelişmekte olan spor branşları 6 ,Dağcılık 2, Boks 7, Basketbol 10 sporcumuz bulunmaktadır.

Ünye’de her zaman ilkleri yapan bir kulübüz ,amacımız Türk sporunu başarılara taşımak ve gençlerimizi topluma kazandırmaktır dedi.

Ünye Cumhuriyet  Başsavcısı Mehmet Ayaz ise ;

bu nazik ziyaretlerinden dolayı Reis Arslanlar spor kulübü Başkanına ve yöneticilerine teşekkür etti.Ünye Cumhuriyet  Başsavcısı Mehmet Ayaz konuşmasında sporun toplum ve gençler üzerindeki olumlu etkilerinden söz etti.Kötü alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmanın en iyi yolunun  onları spora teşvik etmek  olduğunu belirterek,  amatör sporunun ve sporcunun desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Ziyarette Reis Arslanlar kulübü yöneticileri Cihan Çakır, Ömer Öztürk, Hüseyin Kalkan, Şenol Şahin, Ali Rıza Aksu, Yılmaz Güler, Yusuf Aydın’da hazır bulundular ve  Ünye Cumhuriyet  Başsavcısı Mehmet Ayaz’a yeni görevinde başarılar dilediler.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-