eskort samsun

ÜNYENETHABER

PROJELER FAALİYETE GEÇİYOR….VİDEO HABER

PROJELER FAALİYETE GEÇİYOR….VİDEO HABER
30 Ocak 2015 - 13:34

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren 2 günlük Ankara ziyaretinde bulunarak Ünye ile ilgili konuları masaya yatırdılar.

Tabakhane Deresinde yapılacak olan çalışmanın alt yapı çalışmalarının ve projenin hazırlandığını belirten Çamyar; “Tabakhane deresinin projesi DSİ bölge Müdürlüğü tarafından bitti. Seçim döneminde vaat ettiğimiz projeye uygun bir alt yapı çalışması gerçekleştirilmiş oldu. Bakanlığa ulaştırıldı. 2015 yatırım programına alınması ile ilgili Başbakan yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş’tan destek istedik” şeklinde konuştu.

Gençlik Merkezinin 2015 yılı yatırım programında olduğunu belirten Çamyar; “Gençlik merkezi ile ilgili yerin hazırlığını tamamlamış olduk. İmar planına işleyip 2015 yatırım programıyla ilgili sıkıntımız yok gözüyor. Gençlik merkezinin ihalesi gerçekleşmiş olacak 2015 yılı içerisinde. Kültür merkezi ile ilgili 8 dönümlük alan tespitini bizler yaptık. Kalkınma bakanlığından Kültür bakanlığına talep etmiştik daha önceden. Kalkınma bakanlığından Kültür bakanlığına yazı dönmüş oldu. Kültür bakanlığı Türkiye’de yapılacak olan kültür sarayların içerisine buranında konulmasını temin etmesi gerekiyor. Bununla ilgili talebimizi Başbakan Yardımcımıza  iletmiş olduk” şeklinde ifade etti..

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-