eskort samsun

ÜNYENETHABER

Parkmetre de Belirsizlik Devam Ediyor

Parkmetre de Belirsizlik Devam Ediyor
02 Ocak 2015 - 14:37

İŞÇİLER DURUMDAN ŞİKAYETÇİLER

c0bd8otopark - kent (1) copy

Ünye’de rastgele park eden araçlara bir düzen vermek, bu işi bir kontrol altına almak için şehir içi parkmetre uygulamasına başlanmıştı.

İlçede 20 Temmuz Caddesi, Cengiz Topel caddesi, Bahar Market civarı, Eski Pazaryeri Caddesi ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi arkalı önlü ve köprüye kadar olan bölümlerin de bu uygulama yapılıyordu.  Aracını park eden kişiler parkmetre noktalarını, otopark olarak değil,saatlik kullanıyor,işlerine yakın yerlerde park yapabiliyorlardı. Otopark etme durumunda eğitimli personeller çalışıyor ,dijital el terminalleriyle otomatik olarak ücret yazma uygulanıyordu.

Şu an için bu uygulama kaldırıldı.Parkmetre Ünye Belediyesinden ,Büyükşehir Belediyesine geçti.Bu işten mağdur olan işten çıkarılan işçilerin durum merak konusu ve işçilerde  endişeli bekleyiş devam ediyor.Parkmetre hizmetine olumlu bakan vatandaşlarda ,eskisi gibi gelişi güzel kullanılan cadde ve sokak istemediklerini belirtiyorlar.

Görüşlerini aldığımız parkmetre çalışanları ,bu kar kışta açıkta kaldık ,bize bir şeyde söylenmedi.Çoluk çocuğumuzun nafakasıyla oynandı ,bir an önce bu işin akıbetini ,tekrar uygulanmaya koyulup koyulmayacağını yetkililerden  öğrenmek istiyoruz dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-