eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinden Başarı”

“Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinden Başarı”
11 Mart 2015 - 0:01

“Başarılı Boyun Fıtığı Ameliyatı”

handan demir1

Handan DEMİR isimli hasta Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu.

Şiddetli boyun ve kol ağrısı, baş dönmesi, sağ kolda uyuşma ve ileri derece de kuvvet kaybı şikayetleri ile Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na başvuran hasta Handan DEMİR şu ifadelere yer verdi.  ‘ yaklaşık dört yıldır aynı bu sıkıntıları çekiyorum, sağ kolumda ve boynumda şiddetli ağrılarla yıllardır yaşıyorum. Son olarak sağ elimi ve kolumu neredeyse kullanamaz hale geldim. Yıllardır tüm tedavi ve alternatif tedavi yöntemlerini denedim ancak sonuç alamadım. Son olarak tedavi olmak için Op. Dr. Ahmet  EROĞLU’na  başvurdum.  Doktorumun yaptığı muayene ve tetkikler sonucunda ameliyat olma kararı verdik.  Ameliyatımı oldum ve şu anda çok ama çok iyiyim. Kaldıramadığım kolumu eskisi gibi kaldırabiliyorum. Neredeyse kullanamaz duruma gelen sağ kolumla tekrar tüm işlerimi yapabiliyorum. Doktoruma, hastane yönetimine ve tüm çalışanlara sonsuz teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

Şiddetli ağrı ve sağ kolunu kullanamaz halde polikliniğimize başvuran Hastamız Handan DEMİR’e yaptığımız tetkik ve muayene işlemleri sonucunda ameliyat kararı aldık diyen Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU hastaya Üç Seviye Servikal Disk Hernisi Ameliyatı yapıldığını belirtti. Yaklaşık 2.5 saat süren ameliyatla 3 boyun fıtığının tek seferda alınarak hastanın eski sağlığına kavuşturulduğunu belirten Dr. Ahmet EROĞLU, hastanın ameliyat sonrası aynı gün kolundaki kuvvet kaybının ortadan kalktığına ve ağrılarından kurtulduğuna da vurgu yaptı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-