eskort samsun

ÜNYENETHABER

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Terme’de Muhtarlarla bir araya geldi.

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Terme’de Muhtarlarla bir araya geldi.
08 Ocak 2015 - 17:09

Hastanenin Beşinci Yılının Dolması Nedeniyle

DSC_0300

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Terme ilçesinde muhtarlarla yemekte buluştu. Terme İlçesinin muhtarlı seksen kişilik katılımıyla tam kadro yemeğe iştirak etti. Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi yönetici, idareci ve doktorları da yemekte hazır bulundu.

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi tarafından düzenlenen yemekli toplantı muhtarlarla sıcak ve samimi bir sohbet havasında gerçekleşirken; muhtarlar istek ve önerilerini yönetimle ve hekimlerle paylaşma fırsatı buldu.

Çakırtepe Hastanesi de hastanenin beşinci yılının dolması nedeniyle beş yıllık çalışma programlarını, hastanenin bu gün geldiği noktayı, hastanede mevcut uygulamalarını, yatırımlarını, teknolojik ve tıbbi gelişmelerini anlatarak, hastane de uygulanan tanı ve tedavi yöntemleri hakkında muhtarları tam anlamıyla bilgilendirmiş oldu.

Yaşlaşık 2.5 saat süren toplantı ve yemeğin ardından Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi yöneticileri Termedeki muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Muhtarlar da hastanenin düzenlediği bu organizasyondan dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ederken; hastanenin böyle bir program düzenlemesinden dolayı duydukları memnuniyeti teşekkür ederek ifade etti

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-