eskort samsun

ÜNYENETHABER

OTOGAR AÇILDI…VİDEO HABER

OTOGAR AÇILDI…VİDEO HABER
22 Ocak 2015 - 10:10

XC X

Aralık ayından itibaren otobüs firmalarının aktif olarak kullanmaya başladığı Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali, resmi törenle açıldı. Düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, belediye başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Sırada Minibüs Garajı Var
Programın açılış konuşmasını yapan Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar, desteklerinden ötürü Enver Yılmaz ve ekibine teşekkür ederken, aynı desteği minibüs garajının yapılmasında da beklediklerini ifade etti.

Ünye belediye Başkanı Çamyar;

“Terminaller ulaşım ağının buluşma noktalarıdır. Çoğu zaman da sevenlerin bir araya geldiği, sevenlerin kavuştuğu noktalardır. Ünye’mizi seven, Ordu’muzu seven tüm dostların buluşma noktasındayız. Buranın özellikle 1984-85’li yıllarından beri hizmete alınmaya çalışıldığı ama bir türlü faaliyetin gerçekleşemediğini ifade etmek istiyorum. Bu zamana kadar burasının yapılması noktasında emek sarf eden bizden önceki belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Esasen buranın hizmete alınıp faal hale getirilip özellikle çevre yolu açıldıktan sonra otobüslerin trafik yoğunluğunun azalması noktasında önemli bir adımı faaliyete geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a ve onunla birlikte çalışan değerli ekibine de Ünye adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah yakın zaman içersinde Büyükşehir Belediye Başkanımızın da desteğiyle aynı şekilde minibüs garajımızın da oluşturulmasının adımlarının atılacağı temennisini sunuyorum” dedi.

Ordu büyük şehir Başkanı Enver Yılmaz;

İşin gözükmeyen ve zor kısmını bitirdikten sonra yaklaşık 1 buçuk aydır fiili olarak hizmet gören terminalimizi, bizler hem hemşerilerimize terminalin açılacağının duyurulması hem de hizmetimizin bir göstergesi olarak açılışını yapmak istedik. Ordu genelinde standartlara uygun olarak yapılan ilk terminal Ünye terminalimiz. Büyükşehir olduktan sonra işletme mantığını tek elde yöneten artık kuralı ve kaidesi şoför esnafımızı mağdur etmeyecek mahiyette tüm otobüslerimizi Ünye’nin bu güzel mekânımıza girişini sağlayacak. Bundan soran trafikte özellikle otobüslerle ilgili bir kaotik durumu engelleyecek yapı oluştu. Çevre yolumuzun açılmasının ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Bu çevre yolu Ünye’ye ve Ordu’ya vizyon-misyon kattı dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-