eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordu’da yol kenarında fuhus yine başladı

Ordu’da yol kenarında fuhus yine başladı
30 Ocak 2015 - 13:25

Ordu’nun önemli sorunlarından biri olan ve Samsın-Ordu karayolunda sıkça rastlanan yol kenarında fuhuş pazarlığı son günlerde alınan tedbirlerle büyük oranda azalsa da tekrar hortlamaya başladı.

ff

Gündüz erken saatlerden itibaren yol kenarında belirerek fuhuş amaçlı otostop yapan hayat kadınlarının sayısı özellikle yağışların durmasının ardından tekrar artmaya başladı.

Sürücülerin tamamına otostop yapan bu kadınlar, durdurdukları araç sürücüleriyle güpegündüz pazarlık yapıyorlar. Pazarlığın ardından fuhuş gerçekleşiyor.

Ordu’ya yakışmayan bu iğrenç görüntülerin önüne geçmek adına çeşitli ceza ve yaptırımlar uygulansa da hala tamamen ortadan kaldırılması konusunda başarılı olunamadı.

Yol kenarında otostop suretiyle fuhuş yapan bu kadınlar giyimleri ve davranışlarıyla neden beklediklerini bir şekilde anlatmaya çalışarak sürücülerle pazarlık yapmaya çalışıyorlar. Pazarlık tamamlandıktan sonra bu kadınlar durdurdukları araca binerek bir süreliğin e gözden kaybolup, tekrar aynı işleme devam ediyorlar.

Ordu’ya yakışmaya bu çirkinliğin ortadan kaldırılması adına en büyük görev başta Ordu Valiliği olmak üzere emniyet güçlerine de düşüyor. Bu konuda cezai yaptırımların daha da ağırlaştırılmasının yanı sıra denetimlerin de sıklaştırılarak bu tür davranışlarda bulunanlara göz açtırılmaması gerekiyor.

Yalnızca kendi hayatlarına değil, Ordu’nun adına da leke sürüyorlar. Bu çirkinliğin daha fazla sürmesini istemeyen ve o civarda yaşayan vatandaşlar ise: “Biz bu insanları kovmaktan bıktık ama onlar gelmekten bıkmadılar. Gördüğümüz zaman hemen yetkililere haber veriyoruz. Emniyet güçleri gelince bir süre gelmiyorlar ama sonra tekrar ortaya çıkıyorlar.

Bu görüntüleri artık görmek istemiyoruz. Buna bir çare bulunarak tamamen ortadan kaldırılmasını istiyoruz” dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-