eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordu’da Özel Okula dönüşen ilk Dershane

Ordu’da Özel Okula dönüşen ilk Dershane
13 Ocak 2015 - 9:26

‘Özel Üniversiteye Hazırlık Temel Lisesi

872

 

Ordu’da Özel Okula dönüşen ilk Dershane, ”Özel Üniversite Hazırlık Temel Lisesi Ordu’ya ve Ünye’ye hayırlı olsun. Bilindiği üzere 5580 sayılı Özel Öğretim kanununda yapılan değişikliklerle, özel okula dönüşmek isteyen dershanelerin başvuruları alınmaya başladı. Dershanelerin özel okula dönüşmesi kapsamında ‘Özel Üniversite Hazırlık Temel Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı”nca Ordu’da ilk onaylanan kurumdur . Bu dönüşüm kapsamında hiçbir zaman kapatma kavramını kullanmadık. Her zaman eğitim sisteminde yeni bir soluk getirmek istenildiğini söyledik. Uğur Dershanesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında hem okul hem de üniversite hazırlık çalışmalarını bir arada yapılacaktır. Öğrencilerimiz mezuniyetiyle  birlikte diplomalarını alıp okulumuzdan mezun olacaktır . Temel Lisemizde öğrencinin 4 yıllık yada eğitim süresince okul dışındaki dershane,özel ders ve her türlü eğitim danışmanlığı içermektedir. Temel lise farklı uygulama eğitim modeline sahip bir istisas lisesi olarak programlarını oluşturmaktadır. Tüm eğitim gereksinimlerinin tek çatı altında karşılamayı taahhüt eden, uzman ekonomik bir eğitim çözüm paketidir.

Fiyat politikamızı belirledik devletin okul ücretinin 3000 tl’sini ödedikten sonra velinin ödeyeceği 3000 tl’dir. Devlet teşviki ne müracaat eden ve hak kazanmış olan öğrenci %50 indirimli okumuş olacaktır. Aslında toplam ücreti (6000 tl sinin ) %50 sini devlet karşılayacaktır. Teşviki müracaatlar, Temel Lisemiz için müracaatlar Haziran 2015 ten itibaren başlayacaktır .

Temel Lisemize 9. 10. 11. 12. Sınıflardan her türlü okuldan öğrenci gelecektir. (Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Sağlık Bilimler Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Açık Lise ) Tüm öğrencilerimizin üniversite sınavlarının hazırlıklarını yapacağız.  Ülkemizde lise eğitiminin en sorunlu eğitim kademesi olması sebebiyle ‘Temel Lisemizin f arklı bir soluk getireceğine,kaliteli daha nitelikli olmasına katkı sağlayacağına inancımız tamdır.

Kurucu Müdür
İsmail IRMACIK

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-