eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordu TV’yi Ziyaret Etti

Ordu TV’yi Ziyaret Etti
24 Ocak 2015 - 10:01

Vali İrfan BALKANLIOĞLU, bir süre önce yayın hayatına başlayan Ordu TV’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
DSC_3828
22 Ocak Perşembe günü Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde açılan EMIIT Fuarı’na katılmak üzere İstanbul’a gelen Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Ordu TV’nin İstanbul’da bulunan merkezini ziyaret etti ve canlı yayın programına katıldı.
Ordu Tv Genel Müdürü Özgür DURSUN, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemali ÇELİK, Bayram GEVREK tarafından karşılanan Vali BALKANLIOĞLU, Ordu TV yönetimine başarı dileğinde bulunurken, Ordu Tv Genel Müdürü Özgür DURSUN ise, ”Ordu bizim sevdamız. Ordu için yapılacak tüm çalışmalarda sizlere destek vermeye hazırız” dedi ve Vali BALKANLIOĞLU’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Vali İrfan BALKANLIOĞLU, daha sonra Mehmet GÜCÜKLÜOĞLU’nun sunduğu “Ordu Gündemi” adlı programın canlı yayın konuğu oldu.
Ordu’nun çok güzel bir il olduğunu söyleyen Vali BALKANLIOĞLU, ”Bulunduğunuz ili sever ve bağlanırsanız, güzel hizmetler sunabilirsiniz. Amacımız, Ordu İline en iyi şekilde hizmet edebilmek” dedi.
Ordu’nun çok farklı bir güzelliğe sahip olduğunu belirten Vali BALKANLIOĞLU, “Geçmiş yıllarda Ordu halkının bir araya gelerek sahilin yıkılmasına izin vermediğini ve en güzel dayanışma örneği verdiğini söyleyerek, ”Deniz en güzel yüzünü Ordu topraklarında gösterir. Müthiş manzaralar ve koyları ile Ordu, muhteşem bir güzellik sunuyor” diye konuştu.
“Ordu’nun tanıtımına ağırlık veriyoruz. Turizm gelişsin diye çaba sarfediyoruz.Ordu’nun güzelliklerini herkes görsün istiyoruz” diyen Vali BALKANLIOĞLU, ”Tanıtım çalışmalarımız kapsamında ulusal medyada program yapan ekipleri ilimizde ağırlayarak, Ordu’yu tanıtıcı belgesel haber ve programlar ile yer verilmesini sağlıyoruz. Son zamanlarda Arap turistlerin ilgisi de fazla oldu. Önümüzdeki haftalarda Arap dünyasının muhabirlerini de Ordu’da ağırlayarak, ilimizin güzelliklerini tanıtmaya çalışacak, Ordu’yu tüm yönleri ile anlatacağız” şeklinde konuştu.
Ordu’da tanıtım eksikliği olduğuna vurgu yapan Vali BALKANLIOĞLU, “Türkiye’nin her yerinde Ordulu var. Onlardan istirhamım çevrelerindeki insanları Ordu’ya gelmeleri konusunda teşvik etmeleridir. Ordu’nun güzelliklerini gören buradan ayrılamayacaktır. Valilik olarak tanıtım fırsatlarını değerlendirmeye çalışıyoruz. Zaman içinde bu çabalarımız meyvesini verecektir. Herkesin turizme destek vermesi gerekiyor. Gelecekte en büyük kurtuluşumuz turizm” dedi ve Trabozn ilini örnek vererek sadece turizmden elde edilen gelirin yıllık 750 milyon dolar olduğunun altını çizdi.
Programda Ordu’nun en önemli projeleri olan Ordu-Giresun Havalimanı, Karadeniz-Akdeniz yolu, Ordu Çevre yolu ile ilgili de detaylı bilgi veren Vali BALKANLIOĞLU, Türk Hava Yolları yetkililerinden aldığı bilgiye gore Ordu-Giresun Havaalanının herhangi bir sorun olmadığı takdirde Mayıs ayı sonu itibari ile tarifeli uçuşlara başlayabileceğini kaydetti ve turizmde bir patlama yaşanacağını ifade etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-