eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordu, EMİTT Fuarı’nda Tanıtılacak

Ordu, EMİTT Fuarı’nda Tanıtılacak
14 Ocak 2015 - 8:54

indir

Türkiye’nin Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslar arası turizm fuarı olan EMÎTT, 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul TÜYAP-Beylikdüzü Fuar alanında 70″in üzerinde ülkeden 4.000’in üzerinde katılımcı ile sektörün en büyük buluşmasına 19. kez turizm merhaba diyecek.

“Tanıtım İçin EMİTT Fuarı Önemli Bir Fırsattır”

Tanıtım için EMİTT Fuarının önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Vali İrfan BALKANLIOĞLU, “Dünyanın ilk beş büyük turizm fuarı arasında yerini korumayı başaran “EMİTT- 2015” fuarı, ülkemiz turizminin çeşitlendirilmesi, sahip olduğumuz turizm değerlerinin tanıtılması, pazar ülkelerinin yanı sıra potansiyel pazar ülkelerinden de pay alınması, ülkemizin uluslararası turizm trafiğinin yönlendirildiği ve bir merkez haline getirilmesi, iç pazarın harekete geçirilmesi ve ülkemizin sanayi ürünlerinin tanıtılması açısından önemli bir fırsattır” dedi.

“Türkiye, Dünyada En Çok Turist Ağırlayan 6. Ülke Konumundadır”

Türkiye’nin, 35 milyona yakın ziyaretçisiyle dünyada en çok turist ağırlayan 6. ülke konumuna ulaştığını vurgulayan Vali BALKANLIOĞLU, “Ülkemizin tanıtımında önemli bir rol oynayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMÎTT, aldığı ziyaretçi sayısı ile dünyanın 5. büyük turizm fuarı konumundadır. EMİTT Fuarı, ilk üç sıralamada olmayı hedeflemektedir. 2014 yılında 11 salonda gerçekleşen EMÎTT Fuarında 4500 katılımcı ile 71 ülke yer almış olup, Türkiye ve dünyadan 63.230 turizm profesyoneli ile 100.000’in üzerinde ziyaretçi ile yeni bir rekora imza atılmıştır” diye konuştu.

“Ordu, EMİTT Fuarında Yerini Alacak”

Ordu’nun tanıtımına önem verdiğini kaydeden Vali BALKANLIOĞLU, “Valiliğimiz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi birlikte EMİTT Fuarındaki yerini alacak ve en güzel şekilde Ordu’nun tanıtımını sağlayacaktır. İlimizin sahip olduğu turizm potansiyelinin, kültürel değerlerinin, yöresel lezzetlerinin, sanayi ürünlerinin tanıtımı açısından EMİTT Fuarı son derece önem arz etmektedir. Çünkü bu zamana kadar katıldığımız fuarların neticesinde, ilimizde turizmin gelişmesi ve yaygınlaşması yönünde önemli gelişmeler ve ilerlemeler kaydedildi” şeklinde konuştu.

“Gurbetteki Hemşerilerimizi EMİTT Fuarı’na Bekliyoruz”

Gurbette yaşayan Orduluları EMİTT Fuarı’na davet eden Vali BALKANLIOĞLU, “İlimizi tanıtıcı materyallerin dağıtımının yapılacağı, yöresel yemeklerin sunulacağı, mini folklor gösterilerinin yapılacağı, 12. salon ve 1230 nolu standa hemşerilerimizi davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-