eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ
10 Ocak 2015 - 9:45

Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

EEBN

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ordu’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Bir otelde gerçekleştirilen kahvaltıya başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım, Bülent Civelek olmak üzere, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Turgut Özdemir, Ordu Radyo TV Gazetecileri Derneği Başkanı Birol Yılmaz, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Coşkun, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Başkanı Çetin Oranlı, Ordu İnternet Gazetecileri Medya İletişim ve Bilişim Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci, Ünye İnternet Gazetecileri Medya İletişim ve Bilişim Derneği Başkanı Mücahit Gürel ve Altınordu, Ünye ve Fatsa ile diğer ilçelerde görev yapan TV, yazılı ve internet medyası mensupları, Büyükşehir Belediyesi daire müdürleri katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, basın mensuplarını her zaman mesai arkadaşları gibi gördüklerini söyledi. Gazetecilerin zaman kavramı gözetmeksizin günün her saatinde haber yapmak ve kamu hizmeti vermek için çaba gösterdiğini belirtirken, “Bu meslek için gösterdiğiniz çaba ve emeği yakından bilen birisiyim. Sizi her zaman mesai arkadaşımız olarak görüyoruz. Hizmetlerimizin kamuoyuna duyurulmasında önemli bir köprü görevi yapıyorsunuz. Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Konuşmasında Ordu Büyükşehir belediyesinin kuruluşundan bu geçen sürede planlanan ve hayata geçen programları ile ilgili yürütülen çalışmalarla ilgili de özet bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, daha sonra gazetecilerin soruları ve düşüncelerini de dinleyerek cevaplandırdı.

EEBN EN GFHJ

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-