eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDEF’in Kahvaltı Programı’na Katıldı

ORDEF’in Kahvaltı Programı’na Katıldı
26 Ocak 2015 - 8:02

Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

 DSC_3861

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kasımpaşa Sosyal Tesislerinde  gerçekleştirilen programa, Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Çamaş Kaymakamı Hasan  GÖKPINAR, Perşembe Kaymakamı Ahmet ARIK, Çamaş Belediye Başkanı Alaattin GİDEN, ORDEF Başkanı  Ali ÇELİK ile  Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, 17 Haziran 2014 tarihinde Ordu Valiliği görevine başladığını belirterek, ”Ordu’ya faydalı olmak istiyoruz. Bunun için de Ordu’yu her yönüyle tanımaya gayret ediyoruz. Ne yapabiliriz diye bakıyoruz.  Bulunduğumuz yere faydalı olmak gibi çok önemli bir misyonumuz var. Ordu, nüfus yönünden sürekli kan kaybeden bir il. Başka şehirlere göç eden Ordulular memleketine çok bağlı. Yaşamlarını geçirdiği bu yerleri özlüyorlar. Memleket özlemini  içinde yaşıyorlar. Bizler, daha güzel bir Ordu, daha yaşanabilir Ordu nasıl inşa ederiz, ekonomik açıdan nasıl gelişme kaydedebiliriz bunların peşindeyiz” diye  konuştu.

Ordu, Fatsa ve Ünye Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Vali BALKANLIOĞLU, ”Bir kişiye bile ekmek verebilmenin gayretindeyiz. Ordu’nun tanıtımına yer veren bir dergide, Ordu için ‘Karadeniz’in Özeti’ şeklinde yer verildi. Karadenizde güzellik namına ne varsa hepsi Ordu ilinde mevcut. Sahili bozulmayan tek il Ordu. Yaylaların güzelliği dillere destan. Ordu her yönüyle mükemmel bir il. Tek bir sıkıntı var yeterince tanınmaması”şeklinde konuştu.

 Vali BALKANLIOĞLU, “Geniş manada  Ordu’nun güzelliklerini  hem yabancı, hem de yerli turistlere tanıtmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ordu havaalanı, dereyolu ve çevre yolunun tamamlanmasıyla birlikte ulaşımında merkezi olacak. Hızlı tren için şimdiden girişimler var. Yapılacak hizmetler Ordu’yu uçuracak diye düşünüyoruz.  Turizmin önündeki tek engel ulaşım engeli” dedi.

 Vali BALKANLIOĞLU, ”Turizm diye geçmemek lazım çok önemli bir konu. Sizlerin de desteğiyle Ordu’nun  tanıtım faaliyetlerine ağırlık kazandıracağız” diyerek, ORDE yönetimine teşekkür etti.

 Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Ali ÇELİK, Vali BALKANLIOĞLU’na ”Bizi kırmayarak kahvaltı programımıza katıldığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her zaman sizleri aramızda görmek istiyoruz. Bize düşen her görevde sizlerin yanınızdayız. Ordu’ya güzel hizmetler yapacağınıza inanıyorum” dedi.

 Vali BALKANLIOĞLU, daha sonra  ORDEF yöneticileri  ile bir süre sohbet ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-