eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDEF Yönetiminden, Vali BALKANLIOĞLU’na Ziyaret

ORDEF Yönetiminden, Vali BALKANLIOĞLU’na Ziyaret
31 Ocak 2015 - 9:34

Merkezi İstanbul’da bulunan Ordu Dernekler Federasyonu(ORDEF) Başkanı Ali ÇELİK ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nu ziyaret etti.

 DSC_4033

            4 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında ORDEF Başkanlığına seçilen Ali ÇELİK ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlayan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, ORDEF’in yeni yönetimine başarı dileğinde bulundu.

            Dayanışma ve birlik ve beraberliği farklı olan iller, Ordu kadar nüfusa sahip olmadıkları halde her yerde temsil ediliyor. Sizlerin öncülüğünde İstanbul’daki tüm Ordulular güzel bir dayanışma örneği göstermeli. Sizler bunu yaparken de hiç bir Orduluyu dışarıda bırakmadan , hepsini kucaklayacak, Ordu’da yaşayan ve İstanbul’da gırbette yaşayan Orduluları kaynaştıracak, Ordu adına çeşitli etkinlikler yapacak işlevi görmelisiniz.  Bu dayanışmayı, kaynaşmayı sağlamakta sayısız faydalar vardır. Sizlere bu konuda önemli görev düşüyor. Sizlerden bu konuda çok olumlu ve hayırlı neticeler bekliyoruz” diyerek, ORDEF yönetiminin yapacağı her türlü faaliyet ve çalışmada yanlarında olacağını söyledi.

            ORDEF Başkanlığına seçileli bir ay bir zaman oldu. Sizleri ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ederek, çalışmalarımıza başlamayı uygun gördük. Ordu ziyaretlerimizden sonra İstanbul’daki diğer Ordulu sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geleceğiz. Bizim isteğimiz, bir masanın etrafında bir araya gelerek, sorunlarımızı konuşalım. Amacaımız, Ordu’nun gelişmesi, kalkınması ve tanıtılmasıdır. Bu konuda yapılacak çalışmalarda detaylara takılmadan, detaylarda boğulmadan işin aslını konuşarak hizmet üretmeye çalışacağız. Ben bu konuda samimi duygularla bu yola çıktım. İnşallah bunun neticesini alırız ve başarılı hizmetlerde bulunuruz” diye konuştu.

            Geçmişte iletişim eksikliğinden kaynaklanan bazı olmusuzluklar yaşandığını dile getiren Ali ÇELİK, “Biz artık beyaz bir sayfa açtık. Herkesi kucaklayarak, birlik, beraberilik ve bütünlüğü sağlayacağız. Ordulular adına yapılan tüm etkinlik ve organizasyonlarda yer alacağız” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-