eskort samsun

ÜNYENETHABER

ONEY FLAŞH FM 23.YILDIR BİZİMLE

ONEY  FLAŞH FM 23.YILDIR BİZİMLE
26 Şubat 2015 - 17:13

Oney Flaş Fm 23. Yaşında

BLD_8130 (1)

23.yaşını pasta keserek kutlayan Oney Flash FM’in Genel Yayın Yönetmeni ve sahipliğini yapan Hakan Korkmaz, “23. yaşına giren bir radyo sahibi olmaktan mutluluk duyuyorum. 23. Yılımın kutlanması noktasında bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye’de 26 Şubat 1992 tarihinde radyo yayınına başlayan Oney Flash FM, ilk Dj’yi Ayhan Köseoğlu, ilk Show Programı Kadir Eyüpoğlu ile Fındık Show olan Oney Flash Fm’in ilk konuk sanatçısı ise Seyyal Taner’le radyo frekansından evlere konuk olmuştu. İlk karasal yayın frekansı 93.5 Mhz’den 30W’lık bir verici gücüyle yayınlarına başlayan Oney Flash Fm, bugün 89.0 Mhz’den 1000W yayın gücüyle bölgenin en geniş yayın ağına sahip oldu.

Ünye’nin gururu olan Oney Flash FM’in 23. yaş günü kutlamasında Radyonun Genel Yayın Yönetmeni ve sahipliğini yapan Hakan Korkmaz, “23. yaşına giren bir radyo sahibi olmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye genelinde 1100 radyo arasında radyomuzun önde olduğu bir konuda, 23 yıllık bir süreç içerisinde kuruluşundan bugüne kadar yönetim kurulunda yayıncı grubu imtiyaz sahibi olan sayılı kişilerdenim. 23. Yılımın kutlanması noktasında bana desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilay Sağlık Eğitim Kültür Programı yapımcısı, Ünye Kent Gazetesi yazarlarından Arif Takıcı,  “Ben Oney Flaş Fm Ailesi’nin içerisinde bulunmaktan son derece onur ve gurur duyuyorum. Bugünlere beraber gelmemizde kendisine vesile olduğu için, bizi her gün dinleyerek yukarılara taşıyan dinleyicilerimize yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu

Ünye Kent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Flash FM program yapımcısı Musa Özgür Kıroğlu, “Basın medya, gazete, radyo, televizyon, ne kadar güçlü ise toplum o kadar güçlüdür. Dolayısı ile burada bir yaş günü kutlanıyor, kendilerine uzun yıllar diliyorum” dedi.

Açılışa katılan ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, “Radyomuz Ünye’ye ve bölgeye çok güzel hizmetler veriyor. Ben geçmişte gazetelerde yazı yazmaya çalışmış, televizyonlarda program yapmış bir insanım. Çok kolay değildir bu mesleğin içinde mücadele vermek, önemli bir iş yüklendikleri için başarılar diliyorum” diye konuştu.

– Radyoyu müzik kutusu olmaktan ileri taşıdı –

Canik Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Ünye Kent Gazetesi sahibi Ali Öztürk, “Oney Flaş Radyo ailesine başarılar diliyorum. Hakan Korkmaz, radyoyu müzik kutusu olmaktan ileri taşıdı. Ünye’nin kulağı ve sesi oldu, olmaya da devam etti. Kendisi nezdinde ekibini tebrik ediyorum. Nice 23 yıllara…” dedi.

Yaş günü programına katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, şunları söyledi:

“Yasama, yürütme, yargıdan sonra basın hiç 4. kuvvet anlamında Türkiye’de ve dünyada adından söz ettiren bir olgu, gerçek. Bunun doğru şekilde kullanılıyor olması hem ülkenin gelişimine, değişimine, dönüşümüne ciddi bir şekilde katkı sunan bir gerçeği kabul etmemiz gerekiyor. Basın insanları bilgilendirirken en önemli fonksiyonlarından biri de bilinçlendirmek. Flaş Radyo da tam bu işlemi yapıyor. Buradaki kadro haftanın belirli günlerinde şehrin nabzını tutma, değişik alanlarda faaliyet gösteren insanları konuk ederek topluma bir mikrofondan yüz binlere anında ulaşabiliyor olması, onların bilinçlendirilme anlamında önemli. Ben toplumsal bir görevi ifa ettiği için de Hakan Korkmaz’ı bu anlamda kutluyorum. 23 yıl bu işi başarı ile yapıyor olmak anlamlı olsa gerek. Kendilerini tebrik ediyoruz ve 2023 yılında inşallah buluşmak ümidi ile diyoruz.”

Oney Flash Fm, 22 yıllık yayın hayatında Basında Bugün, Yeşilay Sağlık Eğitim Kültür Programı, Musa Özgür Kıroğlu ile Haftanın Yorumu, Arif Güven Show, Mustafa Karslıoğlu Çok Canlı Show gibi programlarla da dinleyicileri tarafından merakla dinleniyor.

 

Ayrıca katıldığı etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, kampanyalar, paneller ve organizasyonlar ile bölgenin ileri radyolarından biri olarak yerini aldı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-