eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÖLÜM HER AN YANLARINDA

ÖLÜM HER AN YANLARINDA
31 Aralık 2014 - 10:37

 

Halk isyanda

Ünye çevre yolu ile farklı bir yapıya ve gelişime sahip oldu.Fakat bu hizmetler yapılırken sadece üstün körü yapılmaması ,halkın mal ve can güvenliğinin düşünülmesi öncelikli olmalıdır.Hizmetleri getirmek ve yapmak kolay işler olmamakla beraber ,en az hata payı hesaplanmalı insanlar mağdur edilmemelidir..

Bu tehlikeli ve yaşamı olumsuz etkileyen yarım bırakılmış veya tamamlanmamış projeler  bir an önce tamamlanmalıdır. Yüreklere ateş düşmeden canlar kaybedilmeden önlemler alınmalıdır.

Samsun ordu istikameti Ünye Yunus Emre tünel çıkışı sağ tarafta bulunan mahalle sakinlerinin yürümesi için yaya şeridi yok, saca mahallesinin kavşağına gelindiğinde ise asıl mesele burada  başlıyor.

Halk isyanda ,

Şikayetlerini aldığımız mahalle halkı,Akkuş tarafından gelen insanların araçtan inmesi için cep yok ama varsayalım indi vatandaş saca tarafına geçecek ama yaya geçidi, üst geçit yada alt geçit yok.

ilkokul öğrencileri bu bariyerden nasıl geçip okula çıkacak saca mahallesine, yaya kaldırımı yok, geçitleri yok ışıklı sistem ile geçit yok, devletimiz yol yaptık demek için mi buraya yol yaptı.

Allah aşkına yoksa bu insanlara işkence çektirmek için mi yol yaptı, bu arada bir veya bir kaç kişi hayatını kaybetmeden bu eksikliklerin düzeltilmesini, insanlara insanca değer verilmesi arzusunda olarak hizmet bekliyoruz.

Bu kadar yaptık oldu bitti olsun istemiyoruz. Yetkililer yerinde inceleme yapsalar ve bu tehlikeyi dikkate  olmuş olsalar, zannederim biz burada yaşayanlara mutlak surette hak verirler.

Yetkililer halk kadar duyarlı olun,

Sizin muhtarınız yok mu dersiniz haklısınız var,. belediyemiz ise Allaha emanet elimizden bütün yetkiler alındı deniyor. Biz ne yapalım mecburen şikayetimizi bir şekilde duyurmak istiyoruz. Çünkü bizde insanız ,bizde can taşıyoruz ve vatana hayırlı ve sağlıklı evlatlar yetiştirmeye çalışıyoruz.

Lütfen,yetkililer burada siz yaşıyormuş gibi düşünerek, siz olsanız bu hizmeti nasıl değerlendirir ve ne derdiniz merak ediyor ve yardımlarınızı bekliyoruz dediler

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-