eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Okulları Temsil Ettikleri İçin Öğrencilerimizle Gurur Duyuyorum”

“Okulları Temsil Ettikleri İçin Öğrencilerimizle Gurur Duyuyorum”
05 Mart 2015 - 9:12
Giresun Bölge Müdürlüğü tarafından, “21 Mart Dünya Ormancılık Günü’ etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Orman-Köy Okulları’ konulu bilgi yarışmasında Şehit İsmail İlköğretim Okulu birinci oldu.
DSCN8485
Orman-Köy Okulları arasında kaynaşma ve dayanışmayı güçlendirmek, öğrenci başarısını arttırmak, başarılı öğrencileri ödüllendirmek, orman kültürünü geliştirmek, ormanları koruma bilincini aşılamak ve bu tür etkinliklere teşvik etmek amacıyla Ünye Fen Lisesi’nde ‘Orman-Köy Okulları’ konulu bilgi yarışması düzenlendi.Bilgi yarışması grup müsabakalarına Ünye’den 5 (Erenyurt, İnkur, Yeşilkent Mustafa Güler, Şehit İsmail Ustaoğlu ve Fatih Meydan Ortaokulları), Çaybaşı’ndan 3 (Göksu, Kapullu ve Köklük Ortaokulları) ve Kumru’dan 1 (Yukarı Şehit Adem Köylü Okulu) okulu katıldı.Ünye Milli Eğitim Musa Erdem, ”Bu bir yarışma, burada iyi hazırlanan, sorulara hızlı cevap veren, yarışmada derecelendirecek. Burada okulları temsil ettikleri için öğrencilerimizle gurur duyuyorum” dedi.

10 sorunun sorulduğu bilgi yarışmasında Şehit İsmail İlköğretim Okulu birinci, Ünye Fatih Meydan Okulu ikinci ve Ünye Yeşilkent Mustafa Güler Ortaokulu üçüncü oldu. Yarışmanın ardından birinciye plaket verilirken, katılım sağlayan öğrencilere çam ağacı fidanı ve ayakkabı hediye edildi.

Şehit İsmail Ustaoğlu Ortaokulu Müdürü İsa Dere; “Çocukların başarısından hocaları olarak gurur duydum, bu başarı için emek sarf eden öğretmenlerimize öğrencilere teşekkür ederim” dedi.

Ünye’de gerçekleştirilen grup yarışmasında birincilik elde eden Şehit İsmail İlköğretim Okulu, 20 Mart tarihinde Altınordu Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Bilgi yarışmasına İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gökhan Coşdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan Aydın, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-