eskort samsun

ÜNYENETHABER

“ÖĞRENCİLERİN YEMEKLERİNE GÖZ DİKTİLER” İDDİASI

“ÖĞRENCİLERİN YEMEKLERİNE GÖZ DİKTİLER” İDDİASI
30 Mart 2022 - 16:38

Taşımalı öğrencilere devlet tarafından karşılanarak verilen yemeklerle ilgili şikayetlerin artması üzerine gazetemiz harekete geçti.

Öğrenci ve velililerin “Yemekler yetersiz, çok para kazanmak için üç lokma yemeğe göz diktiler” tepkileri üzerine harekete geçen gazetemiz aşağıdaki verilere ulaştı.

İddialara göre, 30 Mart 2022 Çarşamba günkü menüde öğrencilere verilmesi gereken sulu köfte, bulgur pilavı, komposto yerine altta resmi görülen çorba, yoğurt ve sigara böreği verildiği belirtildi.

Ünye İlçe Milli Eğitim ve İkizce Milli Eğitim Müdürlüğü taşımalı öğrenciler için aşağıdaki menüyü verirken, asıl yemek listesinin uygulanmadığı ve et tavuk yemeklerinin yerine başka gıdaların ağırlıklı olarak öğrencilerin menülerinde yer aldığı iddiaları gazetemiz whatsap ihbar hattına iletildi.

İddialar arasında yemek listelerinin maliyetlerinin düşmesi adına değiştirildiği, öğrencilere yetersiz beslenme sağlandığı, bu tür olayların Ordu genelinde sıklıkla görüldüğünü belirten veliler olayın incelenmesini istediler.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-