eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Odamızın Şu Anda 360’a Yakın Üyesi Var”

“Odamızın Şu Anda 360’a Yakın  Üyesi Var”
03 Mart 2015 - 2:04

Muhasebeciler Günü Dolayısıyla SMMMO Yönetimi’nden Vali BALKANLIOĞLU’na Ziyaret

DSC_6256

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri “1 Mart Muhasebeciler Günü” dolayısıyla Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nu  makamında ziyaret etti.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul YÜKSEL  ile  Yönetim Kurulu Üyeleri Bahadır BAŞ, Haluk CİVANBAY, Sait GÜLTEPE ve  Murat Başaran SAĞRA’yı makamında kabul eden Vali İrfan BALKANLIOĞLU, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan  muhasebecilerin günü kapsamında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhasebeciler ve mali müşavirlerin önemli bir meslek grubu olarak hizmet verdiğini belirtti.

Konuşmasında vergi vermenin önemine de değinen Vali BALKANLIOĞLU, ”Kayıt altına alınmış bir ekonominin,vergilenmiş bir kazancın ve buna bağlı olarak verginin tahsil edilmesinin bir tamamlayıcı unsuru olan muhasebecilerimizin  günlerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”  konuştu.

Ziyarette konuşan Ordu  Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul YÜKSEL ise, her yıl Mart ayının ilk haftasında   ‘Muhasebeciler Günü’nü çeşitli etkinlikler ile kutladıklarını söyledi ve Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ertuğrul YÜKSEL, “Odamızın şu anda 360’a yakın  üyesi var. Mali Müşavirlik belgesi olanlar odaya kayıt yaptırmak zorunda” diyerek Vali İrfan BALKANLIOĞLU’na kabulünden dolayı yönetim kurulu üyeleri adına teşekkürlerini sundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-