eskort samsun

ÜNYENETHABER

Musa Kıranlı’dan Yeni Yıl Kutlaması

Musa Kıranlı’dan Yeni Yıl Kutlaması
30 Aralık 2014 - 11:39

İyisiyle kötüsüyle, türlü ekonomik sıkıntıları ile acı ve tatlısıyla, çok çalıştığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Keşke yaşanmasaydı diyerek Üzülerek ifade ediyoruz ki ; 2014 yılı, 2013 yılının son günlerinde ortaya çıkan yolsuzluk ve rüşvet iddialarının üstünün örtülmesi adına yargı, polis, medya velhasıl toplumun pek çok kesimine yönelik sert tedbirlerin uygulandığı, gözdağı verilmeye çalışıldığı, inanıyoruz ki kimsenin istemediği, bir kazanımın olmadığı, olumsuzluklarla dolu, demokrasi ve hukuk adına üzüldüğümüz bir yıl olarak hatırlarda kalacak. Elbette bu yaşadığımız olumsuzluklar bize hiçbir şey kazandırmayacağı gibi çoğu kazanımlarımızı da alıp götürecektir. Onun içindir ki gün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu kadar hukuk ve demokrasiye sahip çıkma günüdür. Kar taneleri gibi, birbirimize zarar vermeden yolumuza devam etmenin mümkün olduğunu unutmamalıyız.

Evet; Az da olsa Sevinçleriyle ama maalesef çoğunluk olarak üzüntüleriyle hatırlayacağımız 2014 yılını geride bırakarak her şeye rağmen 2015 yılını huzur ve mutluluk içinde hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

Geride bıraktığımız yıl boyunca; Teknikerler Birliği Ordu İl temsilciliği ve Ünye Fen Adamları Derneği olarak her zaman üyelerimize ve halkımıza en iyi ve etkin hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindik, çoğu zaman kendi dertlerimizi bir kenara bırakıp toplumun dertlerini dert kabul ettik. Gerek Uluslararası gerekse Ülkemizin Resmi, dini ve özel günlerinde basın yoluyla verdiğimiz mesajlar ve yaptığımız ziyaretler ile kamuoyunun gözünde olduk, farkındalığımız ortaya koyduk. Aslında STK olmanın gereklerini yerine getirdik. Ancak bunları yeterli görmeyerek, daha iyisine ulaşmak için çabalarımızın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

İlçemizde farklı konularda ve alanlarda faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve derneklerimizin mevcudiyeti memnuniyet vericidir. Sivil toplum kuruluşları ve dernekler olarak iş birliği ve iletişim içinde olmamız öncelikle kendi yararımıza olacağı gibi ilçemizin gelişmesi içinde çok önemlidir.

Doğduğumuz memleketimize ve birlikte yaşadığımız toplumun ortak sorunlarında STK’ları olarak gücünüzü birleştirdiğinizde sergilediğiniz duruş hiç kimsenin bizleri görmezden gelemeyeceği kadar etkin olacağına ve sorunlarımızın çözüleceğine inanıyorum. Müşterek paydalarda buluşmak suretiyle hukuk ve demokratik haklarımız ile sesimizi gür bir şekilde duyurmaya devam etmemiz için Ordu da, Fatsa da, Ünye de diğer ilçelerde beldelerde olan Tekniker-Teknisyen meslektaşlarımızı hiçbir ayrım yapmaksızın derneğimize birliğimize üye olmaya davet ediyorum. Aralık 2014 TEKNİKERLER BİRLİĞİ ODA KANUN TASARI DOSYASINI İKTİDAR PARTİSİ YÖNETİCİLERİNE TEKNİKERLER BİRLİĞİ YÖNETİMİ OLARAK TAKDİM ETTİK. İnşallah 2015 Yılında “TTOB” Türkiye Teknikerler Odalar Birliği kurulması ile beraberinde Türkiye Teknikerler Birliği Ordu Şubesini kuracağız.

İnşallah “2015” Yeni yılda Ekonomik sorunlar, işsizlik, yoksulluk, yolsuzluk, şiddet, uyuşturucu, gelir dağılımındaki sorunlar ve daha çok sorunlar gibi teknikerlerin sorunlarının da konuşulmadığı sorunsuz, Tartışan değil dünya ile yarışan bir ülke arzu ediyoruz.
Tüm Meslek Yüksek Okulu Mezunları Tekniker meslektaşlarımızın tüm yasal haklarının verilerek tekniker arkadaşlarımızın sahadaki yerlerini almaları umuduyla sesimizi duyan herkese sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerimizle; Yeni yılın birlik ve beraberlik içinde, Milletimiz, Ülkemiz, İlçemiz ve bütün insanlık için barış sağlık hoşgörü ve güzellikler getirmesi, savaşlardan, kötülüklerden, felaketlerden uzak, düşmanlığın ve yokluklar ile toplumu derinden etkileyen tüm doğal afetler ile birlikte iş kazalarının da yaşanmamasını, yaşadığımız tüm olumsuzlukların geride kalan yıl gibi hep geride hatıra kalmasını bir daha yaşanmamasını diliyorum.
Musa KIRANLI – Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı / Türkiye Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilcisi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-