eskort samsun

ÜNYENETHABER

Muhtarlardan Ünye Belediyesine Tam Not

Muhtarlardan Ünye Belediyesine Tam Not
21 Şubat 2015 - 18:03

Muhtarlar Karla Mücadele Çalışmalarına Teşekkür Etti

BLD_7112

Ünye Belediyesi Ekipleri Mahalle Mahalle Gezerek Karla Mücadele Çalışmalarını Yerinde inceleyerek, Mahalle Muhtarların Karla Mücadele çalışmaları hakkında düşüncelerini aldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ve Ünye Belediyesinin Ortaklaşa Düzenlediği karla mücadeleye Muhtarlar teşekkür ederek, ‘’Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışında Büyükşehir ekipleri ve Ünye Belediyesi özveriyle çalıştı. Şu anda kapalı köy yolumuz bulunmuyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz’’ dediler.

Deniz Bükü Mahalle Muhtarı Fevzi Uysal: belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz. Mahallemin adına belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Ara yollarımıza kalana kadar bütün yollarımız açıktır. Hiçbir şekilde mağdur olmadık.

Saca Mahalle Muhtarı Osman Sarıkahraman:  Yaklaşık bir haftadır bölgemizde yağan kar ve dolayısı ile karla birlikte de ulaşımın aksaması diğer belediyelerin çalışmaları meydana gelir. Ünye Belediyesi Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa çalıştığı karla mücadele çalışmalarında herhangi bir yollarımız kapalı değildir. Ben mahallem adına gerek Büyükşehir’e gerek ise Ünye belediyesine çok teşekkür ediyorum. Biz çalışmalarda hiçbir eksiklik hissetmedik. Sağ olsunlar ellerinden gelen bütün gayretleri gösteriyorlar. Hizmetlerimiz aynı şekilde dün kü gibi devam ediyor. Çalışmalarından dolayı Ünye Belediyesine ve Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum..

Hızarbaşı Günlük Mahalle Muhtarı Ahmet Şahin: şuanda kapalı yolumuz bulunmamaktadır. Yollarımız gece gündüz çalışmalar doğrultusunda açılmıştır. Mahalle yollarımız, ara yollarımız, grup yollarımız komple hepsi açıktır. Büyükşehir’e gerek ise Ünye belediyesine çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Hanyanı Mahalle Muhtarı Mustafa Yazıcı : Biz Çalışmalardan son derece memnunuz. Yollarımıza hemen ekip arkadaşlar müdahale etti. 2 gündür greyder çalışıyor. Bugün de gene çalışıyor. Şuan Allaha şükürler olsun hiçbir sıkıntımız yok. Bütün yollarımız şuanda hepsi açık. Ulaşımla ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu şekilde çalışmaların devamını diliyoruz. Bizlere yardımcı oluyorlar her konuda Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar Beye Çok Teşekkür ediyoruz..

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-