eskort samsun

ÜNYENETHABER

Muhasebeciler Günü Kutlandı…VİDEO HABER

Muhasebeciler Günü Kutlandı…VİDEO HABER
04 Mart 2015 - 0:50

ZSZ

 

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ertuğrul Yüksel, “Her bireyin, her kişinin, her kuruluşun muhasebesi var. Hatta polisin, hakimin savcının bize zaman zaman ‘ben vicdan muhasebesi yaptım böyle karar verdim’ dediği de çok olmuştur.

Ordu Defterdarı Erol Pişkin, Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ertuğrul Yüksel, Oda Sekreteri Bahadır Baş, Ünye Vergi Dairesi Müdürü Gökhan Yeneş, Ünye’de faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler katıldı.

Ordu Mali Müşavirler Odası Sekreteri Bahadır Baş; “Bu haftanın bizim için önemi kurumsallaşma adına, mesleğimizin marka değerinin artması adına çok önemli. 1 Mart’ın özelliği, 3568 sayılı yasanın 1 Mart 1989 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisine sevk edildiği gün. 13 Haziran 1989’da yasalaştığı gün. 26 yıldır özellikli ve önemli kısmı olan şudur ki, vergi haftasının peşine muhasebe haftası iki kurumun birleşmesi iki kurumun yan yana olması adına önemli. Dolayısıyla bunları önemsiyoruz.”

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul Yüksel; “Türkiye’nin gündemi dolu, siyaset ağır basıyor ama haftamız arada kaynamasın diye bizde etkin biçimde bunu kutlamaya çalışıyoruz. Tabi burada ki amacımız muhasebenin ne anlama geldiğini, muhasebenin herkese lazım olduğunu, muhasebenin sadece şirketlerin esnafların kayıtlarını tutmak olmadığını kamuoyuna anlatmak ve marka değerini yükseltmek adına bu haftayı etkin şekilde kutlamaya çalışıyoruz. Genel anlamda her bireyin her kişinin her kuruluşun muhasebesi var. Hatta polisin, hâkimin savcının bize zaman zaman ‘ben vicdan muhasebesi yaptım böyle karar verdim’ dediği de çok olmuştur. Bu anlamda muhasebe herkese lazımdır. Bizim bu birlik ve beraberliğimiz, iş ortaklığımız sonuna kadar devam edecek. ”

Ordu Defterdarı Erol Pişkin; “Geçtiğimiz yıla kadar Muhasebeciler günü olarak kutlanan bugün artık bir hafta şekline geldi ve hemen vergi haftasının ardından bu etkinlikler yer aldı. Bu yılda biz vergi haftasında ki bazı etkinliklerimizi muhasebeciler haftasına kaydırarak aslında ki haftanın birbirinin tamamlayıcısı devamı olduğunu göstermek istedik. Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının Aralık-Ocak ayı içerisinde düzenlemiş olduğu 8 günlük Bağımsız Denetim Geçiş Eğitimleri kapsamında Ünye’den 8 kişiye belgeleri teslim edildi.

 

 

ccc

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-