eskort samsun

ÜNYENETHABER

Minik Öğrenciler, Başkan Çamyar’ı Ziyaret Etti.

Minik Öğrenciler, Başkan Çamyar’ı Ziyaret Etti.
30 Aralık 2014 - 14:27

Yılbaşı Ziyareti. VİDEO HABER

minikler

 

Cumhuriyet İlköğretim okulu Öğrencileri ve anasınıfı minik öğrenciler  Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı   Makamında Ziyaret ederek yeni yılını kutlayıp, hediyeler taktim ettiler.

Ziyaretlerinden memnun kaldığını ifade eden Başkan Çamyar’’Cumhuriyet adından anlaşılacağı gibi gerçekten fazilet demek, erdem demektir. İçerisinin mutlaka demokrasisiyle doldurulması gereken bir kavram. Onun için son dönemde dünyada sıkça tartışılan kavramların başında gelen cumhuriyet kavramı. Ünye’miz de de 1966 yılından beri eğitim alanında faaliyet gösteren bir okulumuzun adı cumhuriyet. Geçtiğimiz dönemde o bölgelerde başta meçhul asker olmak üzere Ünye’mizin değişik bölgelerinde özellikle okul binalarımızın yenilenmesi ve derslik sayımızın artırılmasıyla ilgili ciddi yatırımlar yaptık. Bu dönem içerisinde Fehmi Cerrahoğlu okulumuzla ilgili ve imam hatiple ilgili iki okulu muzunda ihalesi yapıldı. 2015 yılı içerisinde de gene yeni ihaleler yapmak suretiyle arsaların temini noktalarına doğru gidiyoruz. Gene milli eğitim komisyon başkanımız 61. Hükümetin başbakan yardımcısı Sn Prof. DR. Emrullah İşler Ünye’mizde idi akşam. Onunla da eğitimi konuştuk. Ve 2017 yılının sonuna kadar, yapacak olduğumuz yatırımlarla tekli eğitime geçmekle ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Cumhuriyet ilkokulu Ünye’mizde son derece köklü bir okul. Biz inanıyoruz ki, öğretmenlerimizin destekleri, gayretleri, çabalarıyla buralardan anaokulumuzdan başlayarak öğrencilerimiz,  siyasetin içerisine atılacaklar. Bakan olacaklar, belediye başkanı olacaklar, emniyet müdürü, öğretmen olacaklar. Onun için sizin onlara verdiğiniz değer aslında geleceğimizi kurtarmak için atığımız adımlardan oluşuyor. Ünye belediyesi olarak her zaman elimizden geldiği noktada eğitime yardım etmeye gösterdik. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Bu 2015 öncesinde nazik ziyaretleriniz için . 2015 in barış, sevgi, huzur, kardeşlik, dostluk, getirmesini ve dertlerden uzak bir yıl olmasını diliyoruz.  Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz’’ dedi.

son olarak başkana teşekkürlerini ifade eden Cumhuriyet ilköğretim okulu müdürü Kemal Östürk ise” 2015 yılında çocuklarımıza   vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı size sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-