eskort samsun

ÜNYENETHABER

Milletvekili Gibi Karşılandı

Milletvekili Gibi Karşılandı
24 Şubat 2015 - 3:20

AKÇAY’A GÖSTERİLEN İLGİ BÜYÜK

lllll,ü

 

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı mimar Levent Akçay, ilçe teşkilatlarında Milletvekili gibi karşılandı. 2014 yılında yapılan Yerel Seçimlerde Belediye Başkanlığı aday adayı olan ve halkın gönlünde taht kuran  , o dönemdeki bir takım sebeplerden dolayı aday gösterilmeyen, fakat geçen sürede gittiği her yerde bir Belediye Başkanı,Milletvekili ,bir Bakan gözüyle bakılan mimar Levent Akçay’ın Milletvekili gibi karşılanması dikkat çekti.

AK Parti Ordu Milletvekili Aday adayı mimar Levent Akçay’a teşkilatlardan tam destek geldi.İlçe ziyaretlerde bulunan Akçay’a teşkilatlar destek veriyor.

 

Sayın milletvekili aday adayı Akçay bugün Akkuş Belediye Başkanı Sayın İsa Demirci’yi ,Ak parti İlçe Başkanı Sayın Ramazan Acar, Kadın Kolları Başkanı Ergül Efil, Gençlik Kolları Başkanı Müslüm Solakoğlu ve Teşkilat Mensuplarını ziyaret etti.Akkuş’ta projelerle alakalı fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra halkla beraber olan Akçay,onları dinledi,sohbetler etti.Gösterilen ilgiden bir hayli memnun olan Akçay, yaşadıklarımız bize gösteriyor ki vekillik konusunda aldığımız karar gerçekten doğru bir kararmış.Halkımızın göstermiş olduğu ilgiye layık olmaya çalışacağız,önce rabbimin ,sonra halkımım desteğiyle ,bu hizmet yarışında onlara ömrümüzü adamak artık farz oldu dedi.

Ve Sıcak İlgilerinden dolayı , Sayın Başkanlarımıza ve Akkuş halkına şahsıma göstermiş oldukları candan ilgi ve alakalarına teşekkür ederim dedi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-