eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP Ordu İl Başkanlığı İçin Yeni Aday

MHP Ordu İl Başkanlığı İçin Yeni Aday
07 Ocak 2015 - 10:18

Emekli Öğretmen Nihat Şensoy

XZ

17 Ocak Cumartesi günü yapılacak MHP Ordu il başkanlığı için emekli öğretmen Nihat Şensoy, adaylığını açıkladı. Kendisine destek veren eski milletvekili Rıdvan Yalçın, MHP Altınordu Belediye Başkan adayı Onur Şahin ile Ulubey Belediye Başkan adayı Yaşar Pamuk ile basın toplantısı düzenleyen Şensoy, aday olma gerekçesini anlattı.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’yle görüştükten sonra aday olduğunu söyleyen Şensoy, “38 yıldır hizmet ettiğim, Ülkü ocaklarında başladığım kamu çalışanları vakfı ve KAMUSEN kurucu başkanı olarak sürdürdüğüm ülkücü harekette bugün il başkanı adaylığımı açıkladım. Nihat Şensoy’u tanıyan herkes ülkücü milliyetçi kimliğini bilir bunun ötesinde ne söyleniyorsa sizi şerefimle temin ederim biliniz ki iftiradır. Buradan açıkça söylüyorum ki ben MHP’nin daha başarılı sonuçlar alması adına adayım. Ne kimsenin adamı olurum ne de kimseden çantacım olmasını isterim. Ben bu yola kimsenin kimseye incitmediği, eleştiri yapanın azarlanmadığı, demokratik bir anlayışa ihtiyaç olduğundan çıktım.”

Benim yönetiminde seçimlerde aday olacak arkadaşlarımız aynı şartlar içinde yarışacaklar ve seçimlere bütün unsurları el ele vermiş bir MHP olarak girecek ve başarılı olacağız. Nasip olur kazanırsam bugün farklı nedenlerle misafir ağırlama nezaketinden yoksun arkadaşlarımıza dahi kapımızda, gönlümüzde açık olacak. Eğer partimizin Ordu’da bütün her şeyi mükemmel ve seçimlerde de başarılı olacağına inanç varsa benim adaylığım bir fantezi olarak kalacaktır. Yok, eğer yanlış bir şeyler olduğun inanıyorsanız işte buradayız saygın ve seçkin bir kadroyla göreve talibiz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-