eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP İl Yönetiminden, Vali BALKANLIOĞLU’na Ziyaret

MHP İl Yönetiminden, Vali BALKANLIOĞLU’na Ziyaret
03 Şubat 2015 - 8:07

DSC_4298

            Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Köksal YILMAZ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri  Vali irfan BALKANLIOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

17 Ocak 2015 tarihinde yapılan kongrede, MHP Ordu İl Başkanlığına seçilen Köksal YILMAZ ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul eden Vali BALKANLIOĞLU, tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

Demokrasilerde siyasi partilerin önemli bir yeri olduğunu belirten Vali BALKANLIOĞLU, bir ülkede demokrasinin var olabilmesi için mutlaka farklı düşünen, farklı çözüm yolları üreten, problemlere farklı bakan insanlar olması gerektiğini ifade ederek, “Bunlar olduğunda demokrasinin varlığından söz edilebilir” dedi.

            Ordu’da siyasetin nezaket kuralları içerisinde yapıldığını, bundan da memnuniyet duyduğunu belirten Vali BALKANLIOĞLU, siyasetin demokrasilerin olmazsa olmazı olduğunu söyledi.

            MHP yöneticileri ile bir süre sohbet eden Vali BALKANLIOĞLU, hep birlikte Ordu’nun daha iyi yerlere gelmesi için gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

            MHP Ordu İl Başkanı Köksal YILMAZ ise yaptığı konuşmada, ”Sayın Valimize bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Seçildikten sonraki ilk ziyaretimizi Sayın Valimize gerçekleştirdik. İlimizin geleceği adına tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket etmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-