eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP Altınordu İlçe Yönetimini Kabul Etti

MHP Altınordu İlçe Yönetimini Kabul Etti
16 Ocak 2015 - 7:57

MHP Altınordu İlçe Yönetimini Kabul Etti

 DSC_2998

            Vali İrfan BALKANLIOĞLU, 20 Aralık 2014 tarihinde yapılan kongrede, Altınordu MHP İlçe Başkanlığına seçilen Osman SILDIR ve Yönetim Kurulu Üyelerini, makamında kabul etti.

           Yeni göreve seçilen yönetim olarak ilk ziyaretlerini Vali İrfan BALKANLIOĞLU’na yaptıklarını belirten MHP Altınordu İlçe Başkanı Osman SILDIR, “20 Aralık 2014 tarihinde yapılan Kongrede, MHP Altınordu İlçe Başkanlığı görevine seçildim. Göreve geldikten sonraki ilk resmi ziyaretimizi, şehrimizin mülki amiri olarak sizlere yapalım istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sırasıyla ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Devletimizin yapmakta olduğu yatırımları yakından takip ediyoruz. Bundan dolayı da mutluyuz. Sizlerin yapmış olduğu hizmet ve çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. İnşallah bu hizmetlerin ve yatırımların devamını diliyoruz” dedi.

            MHP Altınordu İlçe Başkanlığı görevine seçilen Osman SILDIR’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden ve başarı dileğinde bulunan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, “Öncelikle yeni seçilmiş olduğunuz görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Allah hayırlı ve faydalı hizmetlere vesile kılsın inşallah” diye konuştu.

Siyasi partilerde görev almanın fedakarlık istediğini ifade eden Vali BALKANLIOĞLU, “Siyasi partilerimizde görev alan insanlarımızın hepsi, memlekete hizmet amacıyla işinden, görevinden fedakarlık yaparak bu işlere talip oluyorlar. Bunlar fedakarlık isteyen görevler. Ordu’da hakikaten insanlar sağduyulu. Birbirlerinin her türlü hak ve hukuklarına saygı gösteriyorlar. Huzur içerisinde yaşayıp, gidiyorlar. Önümüzdeki dönemde de malum bir genel seçim var. İnşallah gerek seçim öncesi, gerek esnasında, gerekse seçimden sonra herhangi bir sıkıntı olmadan vatandaşlarımız çok rahatlıkla vatandaşlık görevlerini yerine getirirler. Bunda da sizlerin katkıları olacağına eminim. Sizleri tekrar tebrik ediyorum, hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-