eskort samsun

ÜNYENETHABER

Meçhul Asker Ortaokulu İl Şampiyonu

Meçhul Asker Ortaokulu İl Şampiyonu
26 Şubat 2015 - 3:58

2502201504bask

Geçtiğimiz Pazartesi Yıldız Erkek Voleybol’da İl Şampiyonu olan Ünye Meçhul Asker Ortaokulu bir başarıya daha imza attı ve Genç Erkekler Basketbol’da da İl Şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı.

 

Ünye Meçhul Asker Ortaokulu başarıya doymuyor. Pazartesi günü oynanan il finalinde Yıldız Erkek Voleybol kategorisinde il şampiyonu olan Ünye Meçhul Asker Ortaokulu dün oynanan il final müsabakasından bir şampiyonluk daha çıkardı.  Ünye Spor Salonunda oynanan İl Final müsabakasında rakibi Ordu Durugöl Ortaokulu’nu 47-35 mağlup eden Ünye Meçhul Asker Ortaokulu küçük erkek basketbolda Ordu şampiyonu oldu.

Maç sonunda şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Ünye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan MUTLU verirken İl ikincisi Durugöl Ortaokulu’na kupa ve madalyalarını Ünye Meçhul Asker Ortaokulu Müdürü Seçkin ÖNBAŞ verdi.

Kupa töreninde ayrıca Küçük Kızlar Basketbolda İl Üçüncüsü olan Fehmi Cerrahoğlu Ortaokulu ile Anafarta Ortaokulu takımlarına kupa ve madalyalarını Ordu Durugöl Ortaokulu Müdürü Tuncay TOPAL verdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-