eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Mazeret Yok Çözüm Var”

“Mazeret Yok Çözüm Var”
23 Ocak 2015 - 13:31

Başkan Çamyar, Fevziçakmak Mahallesine ziyarette bulunarak, mahalle sakinlerine önemli açıklamalarda bulundu ve yapacağı projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

BLD_0695

Başkan Çamyar, “Fevziçakmak  Mahallemiz bizim gözbebeğimiz, en büyük mahallelerimizden bir tanesi. Dolayısı ile mahallemizi ziyaret edelim istedik. Aramızda bugün kamu ihale kurumunda daire başkanı olan Ergün Taşçı arkadaşımız aramızda. Fevziçakmak halkımızı biz seviyoruz. Diyen Başkan Çamyar’’Seçim döneminde bizlere vermiş olduğunuz destek ortada. Seçimden sonraki dönem içerisinde biz özellikle muhtarımızla bir araya gelmek suretiyle mahallemizdeki yo çalışmalarıyla ilgili adımlar attık. Buranın en büyük taleplerinden bir tanesi destek hizmetler müdürlüğünün olmuş olduğu alanın 3.5 dönümlük alanın sizlerin kullanımına açılması idi. Destek hizmetler müdürlüğümüzün yeni taşınacağı alanla ilgili şuan işlemler hızla devam ediyor. Bir ay sonra biz burayı tamamen boşaltmış olacağız. Onun peşinden bu 3.5 dönümlük alandan sizlerin ihtiyacı olan projeyi içerisinde parkı olan aş evinin olduğu ihtiyaç sahibi insanlarımızın yemek yiyebileceği, engellilerimizin orada vakit geçirebilecekleri, bir bütün projeyi 3,5 dönümlük alana yapacağız. Gene sizleri yakından ilgilendiren bitişiğimizdeki tabakhane deresinin yol yapımı da karayolları bölge müdürlüğümüzle görüşmede yaz sezonu itibari ile çevre yolunun ihalesi içerisinde olduğunu ve 15 metrelik yolun yapımına başlanacağının bize sözü verildi. Derenin ıslahı ile ilgili projemiz bitti. 2015 yatırım programına DSİ Bölge müdürlüğümüz Bakanlığa teklif etti. hemen oranın yanı başında biz toplam 9 dönümlük alan içerisine Minibüs garajımızı pazaryerimizi ve o projenin içerisine düğün salonu olan dükkanların olduğu bir projeyi Büyükşehir Belediye Başkanlığımızla beraber çalışmaya devam edeceğiz. Fevziçakmak Mahallesi hemşerilerimize verdiğimiz sözleri 10 aylık geçen zaman dilimi içerisinde yerine getirmeye devam ediyoruz. İnşallah 3.5 luk dönümü bitirip sizlerin kullanımına açacağız. Diğer projemiz, kefeli caminin etrafıyla ilgili bir düşüncemiz var ilerleyen yıllarda. Bu projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Sizlerle birlikte olduğumuz için mutluyuz.” dedi.

Vatandaşların tek tek sorularını dinleyen başkan Çamyar sorunlarını bir bir not etti. Bir vatandaşın sorusu  başkana pazaryeri ile ilgili oldu. ve Başkan Çamyar kendi telefonu ile zabıta müdürünü arayarak vatandaşlarında duymasını sağlamak için hoparlörünü açtığı telefondan müdüre verdiği talimat doğrultusunda hemen sorunun çözülmesini sağladı..

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-