eskort samsun

ÜNYENETHABER

MAÇIN HAKEMLERİ KAFALARI KARIŞTIRDI

MAÇIN HAKEMLERİ KAFALARI KARIŞTIRDI
28 Mart 2022 - 13:55

 

Ünye 1957 Spor’un Eynesil deplasmanında bıraktığı şampiyonluk hayalinin ardından maçın hakemi hakkında Ünye kamuoyundan tepkiler geldi. Özellikle sosyal medyada maçın hakemiyle ilgili tepki dolu paylaşımlar dikkat çekti.

HAKEMLERE TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Eynesil Belediyespor Ünye 1957 Spor maçını yöneten Hakem Yakup Bakır, 1. Yardımcı Hakem Ahmetcan Akkoyun, 2. Yardımcı Hakem Aykut Yılmaz ve Dördüncü Hakem Murat Demir’e tepkilerin gelmesinin nedeni de atılan golün iptali ile ilgili verilen karar gerekçesiyle oldu.

İPTAL EDİLEN GOL KAFALARI KARIŞTIRDI

Spor otoriterleri ve taraftarlar Ünye 1957 Spor’un 45. Dakikada duran toptan kazandığı golü ofsayt gerekçesiyle iptal etmesinin yanlış olduğu görüşünde birleştiler.

Gol pozisyonunu tekrar tekrar izleyen futbolseverler, pozisyonun yan hakemin ofsayt verdiğini ve burada da böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkça görüldüğünü belirterek;

“Bu posizyon sonrası verilen kararla midemiz bulandı. Aklımıza getirmek istemiyoruz ama bariz bu gol hele de duran toptan kazanılan bu golün iptalinde yan hakemin bu kadar net ve kati kararlılık içerisinde olması bizi düşündürdü.” Dediler.

TFF’NİN HAKEMLERİ DEĞERLENDİRMESİ BEKLENİYOR

İptal olan gol sonucu verilen karar şehirde tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, maçın hakemleri hakkında gözlemci Serdar Serdar’ın raporu ve TFF’nin nasıl bir karar alacağı bekleniyor.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-