eskort samsun

ÜNYENETHABER

MAÇ BİLETLERİ DÜŞTÜ

MAÇ BİLETLERİ DÜŞTÜ
29 Ocak 2015 - 12:23

ibrahimkaptan02

Bölgesel Amatör Lig 16. Hafta mücadelesinde Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Ünyespor-K.D.Ç.S Yenicespor müsabakasının bilet fiyatı 2 TL olarak açıklandı.

 

Ünyespor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre 01.02.2015 Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 16. Hafta mücadelesi Ünyespor-K.D.Ç.S Yenicespor karşılaşmasının bilet fiyatlarının 2 TL olduğu belirtildi. Daha önceki haftalarda oynanan maçlarda yeşil-beyazlı takıma maddi kaynak sağlanması amacıyla 5 TL olarak ücretlendirilen bilet fiyatlarında Karabük temsilcisi K.D.Ç.S Yenicespor ile oynanacak müsabakaya özel bilet fiyatının 2 TL’ye indirildiği ifade edildi.

Kaptan İbrahim, tüm Ünyelilere seslendi…

Ünyespor’a özellikle bu müsabakada taraftar desteğinin artması için böyle bir karar aldıklarını ifade eden Ünyespor Takım Kaptanı ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Karayiğit, bu önemli müsabaka öncesinde takım olarak hazır olduklarını, taraftar desteğini de arkalarına alarak maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Karayiğit açıklamasında, “Ünyespor olarak ligin ikinci yarısına şanssız iki maçla başladık. Oynadığımız her iki maçta da maça ortak ve en kötü birer puan alabilecekken maalesef bu maçlardan puan çıkartamadık. Şimdi Pazar günü kendi sahamızda çok önemli bir maça çıkacağız. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Bu maçı kazanarak çıkışa geçmemiz gerekiyor. Bu anlamda taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Yönetim Kurulu olarak bilet fiyatlarını 2 TL olması yönünde karar aldık. Daha fazla sayıda taraftarımızı tribünlere çekerek bu önemli maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ünyespor hepimizin takımı. Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nı dolduralım, şenlik havasında, karnaval havasında bir maç olsun. Tüm taraftarlarımızı bu önemli randevumuza davet ediyorum” şeklinde konuştu.

SPOR AKSİYON

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-