eskort samsun

ÜNYENETHABER

MAALESEF BİZ UYARMIŞTIK

MAALESEF BİZ UYARMIŞTIK
06 Ocak 2015 - 12:56

Aksaklıkların Giderilmesine Başlandı

10362621_889688531064015_3956146747296426196_n

Ünye otogarı faaliyete geçeli kısa süre olmasına rağmen,şuan ki durumu gerçekten bizleri ve vatandaşlarımızı üzüyor.Ünye için büyük ihtiyaç ve  tesis olan terminalde sorunlar halen devam ediyor.

Biz Ünye Net Haber gazetesi olarak Ünye otogarı ile ilgili yapmış olduğumuz haberde halkın şikayetlerini dile getirdik ve eksiklerin giderilmesi yönünde çalışmaların gerçekleşmesi adına haber yapmıştık.Bazı kendini uyanık zanneden basın veya kişiler ,bizi hizmet düşmanı konumuna sokmuşlar ve asılsız haber yaptığımız yönünde kamuoyunda algı oluşturmuşlardı.

Arkadaşımız terminalde incelemelerde bulundu 

Bugün itibari ile Çakır Medyaya ulaşan şikayetler ve istekler üzerine, Ünye Otogarında arkadaşımız bir araştırma yapmış,insanların mağduriyetlerini yerinde tespit  etti.

Otogarda yaşanan durum ,bugün değil önceden bilinen ve bağıra bağıra gelen bir olayın sonucudur.Vatandaşların şikayetlerine kulak verilseydi belkide bugünkü manzaralar yaşanmazdı.

Vatandaşları şikayetleri nedir, onları bir dinleyelim

Isıtma sorunumuz var kalorifer bir yanıyor ,bir yanmıyor herkes yazıhanesinde ısıtıcı kullanmak zorunda kalıyoruz .Peki ya biz bir şekilde ısınıyoruz vatandaş ne yapacak otobüsünü beklerken ?

Alt kattaki bayan tuvaleti hiç çalışmıyor,Allah kolaylık versin bayan yolcularımıza.

Peron ışıkları halen kullanılamıyor,kış günü hava erken karardığı için , çoğu karanlıkta çalışılıyor ve bu tehlike yaratıyor.

Otomatik giriş çıkış kapıları çalışmıyor ,bu yüzden otogar direk deniz soğuk”unu  içeriye alıyor  ve donuyoruz ,hasta olduk.

Terminal içinde bulunan direklerde tvler halen takılmadı.

Sağlık personeli olması gerekirken halen yok.

Temizlik sorunu büyük ,temizlik sıfır denecek durumda,

Binanın içinde tavanlarda ve duvarlarda sızıntılar ve dökülmeler var,sular içeriye birikiyor,yeni bir binaya yakışmayan tadilatlar devam ediyor.Bizden çok usta çalışıyor .

Anlayacağınız otogarda yok üstüne yok ,problem çok ,sadece bazı olumsuz dedikoduların üstünü kapatma adına ,terminali erken ve hazırlıksız açıldı ve çok mağduruz . Yetkililerden bir an önce sorunları halletmelerini ve Ünye’ye yakışır bir tesis hizmete sokmalarını istiyoruz. Biz buraya dünya kadar kira veriyoruz ve vatandaşın vergileri ile yapılan bu binada en iyi hizmeti alması hakkı dediler.

Biz Ünye Net Haber olarak vatandaşın sesine kulak verdik ve hiç ekleme yapmadan aynen sizlere iletiyoruz .Çünkü bizim yayın politikamız memleket sevdası üzerine ve bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir.Geç olmadan bazı şeyleri aktarmak ve ne mal ,nede can güvenliği kaybedilmeden çözüme ulaşmak adına yapıcı bir yayıncılık yapmaktır.

Haber

Onur Uzun

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-