eskort samsun

ÜNYENETHABER

LASTİKTE YAZ KAMPANYASI

LASTİKTE YAZ KAMPANYASI
24 Haziran 2022 - 1:49

 

Ünye’de yıllardır lastik tamirciliği yapan Dursun Yılmaz, lastiklerde yeni yaz kampanyası olduğunu söyleyerek kredi kartına uygun taksitli satışlar yapıldığını söyledi.

Ünye’de oğlu Zeki Yılmaz ile birlikte uzun yıllardır lastik işi yapan Dursun Yılmaz, yaz dönemi boyunca lastik almak isteyen müşterilere seslenerek kampanyalı taksitli satışların başladığını ifade etti. Özellikle kaliteli lastik satışlarında gösterilen hassasiyet nedeniyle böyle bir kampanya başladığını söyleyen lastik ustası Dursun Yılmaz, sonbahar dönemine kadar kampanyaların devam edeceğini söyledi.

Yıllardır lastik tamir ustalığı yapan Dursun Yılmaz, “Yaz kampanyası yaptık fabrikamızdan ve vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre. Burada lastiklerimizden 3 alana 1 bedava kampanyası başlattık. Her kredi kartına 6-7 taksit yapıyoruz. Şu an lastiklere en fazla yüzde 20 kadar zam geldi. Ancak satış konusunda bir düşüş meydana gelmedi. Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile bunu yapmaya çalışıyoruz. Birazda bizim lastiklerimiz kaliteli olduğu için birde yıllardır hizmetimizde aksama olmadığı için müşterilerimizde bize güvenerek rahatlıkla alışverişlerini yapabiliyorlar” dedi.

Kampanya kapsamında bütün kredi kartlarına ise faizsiz taksit yapılabiliyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-