eskort samsun

ÜNYENETHABER

LAF DEĞİL İCRAAT ÜRETİYOR…VİDEO HABER

LAF DEĞİL İCRAAT ÜRETİYOR…VİDEO HABER
11 Şubat 2015 - 1:45

BAŞKAN ÇALIŞIYOR,ÜNYE KAZANIYOR

1

AK Parti ilçe Başkanı Sayın Arif Ergün ,bu güne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında kamuoyuna bilgilendirici  açıklarda bulundu.

Sayın Arif Ergün,

“Ünye Organize Sanayi Bölgesi olarak 2 bölge alternatifi ile ilgili yine Numan Beyle istişarelerde bulunduk. Kendileri konuya vakıf, Sayın Bakanımız Fikri Beyle görüşme yaptı. Cevizdere havzasında Organize Sanayinin yapılmasıyla ilgili çalışmalar sona gelmişti. Ama kanuni bir sıkıntı oldu. Bu sıkıntı aşılır aşılmaz biri Çaybaşı havzasında diğeri ise Killik havzasında olan iki yer arasında karar kılacağız.”

Milli Eğitimin 2015 yatırımları için 5 adet okul listemizde var. Bunların takibini yapıyorlar. Bu okullar devre girdiğinde 2017 yılında Ünye’de tekli eğitime geçilecek. Buda Ünye için çok isabetli olacaktır ve çocuklarımız daha güzel bir eğitim alacaklardır.

Sahil köyde 70 dönüm alana Kızılay gençlik merkezi kurulması için görüşmeler yaptık.Yine Üye kalesi restorasyonu için çalışmaları başlattık.Kum turnuvalarının daha uzun yıllar sürmesi ve Ünye’ni adını duyurması adına THY ile sponsorluk görüşmeleri gerçekleşti.

AFAD desteği için müracaatta bulunmuştuk. Bunun Ordu Valiliği tarafında ilk parti olan 250 bin TL’lik kısmı geldi. Önümüzde ki günlerde de devamı gelecektir.

Sportoto müdürlüğü ile görüşmelerimiz oldu ,Ünye’de spor kulüplerimize ilişkin taleplerimiz ilettik ve gereken çalışmalar yapılıyor.

Kentsel dönüşüm projesiyle Belediye Başkanımız defalarca açıklama yaptı. Biliyorsunuz Ünye’de 3 yerde kentsel dönüşüm projesi uyguluyoruz.

Bu kültür sarayı projesi belediye sinemasının yanında başlayıp pazar yerine kadar uzanan bir bölge içinde istimlaklar da bulunduran bölgeyi denizle buluşturacağız.

Bu kültür sarayı projesi ile beraber minibüs garajı projemizde var. Bu proje de büyükşehir uygulayacaktı ,fakat Enver Bey ile görüşmelerimizden sonra bu projeyi de Ünye Belediyesi uygulayacaktır. Hemen yapımına başlayacağız.

Hastanemize 4 adet kadın doğum, Radyoloji, Anestezi ve Göğüs hastalıkları dallarında doktor taleplerimiz oldu. Başhekimimizde şu anda oradadır. Bunların takibini de yapıyoruz” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-