eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kontrolden Çıkan Ticari Araç Direğe Çarptı:1 Yaralı

Kontrolden Çıkan Ticari Araç Direğe Çarptı:1 Yaralı
28 Mart 2022 - 23:45

Ünye’de bu akşam saatlerinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Akkuş Niksar Caddesi üzerinde seyir halinde ilerleyen Kürşad Türk (22) idaresindeki  52 ES 161 plakalı araç, karşı yönden gelen özel bir servis minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç önce kaldırıma daha sonra elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü yaralanırken, olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza Sonrası Panik Kameralara Yansıdı

Kaza sonrası iş yeri güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hızını alamayan araç önce minibüse, ardından kaldırıma ve direğe çarpması sonucu çevrede bulunan vatandaşlar büyük panik yaşayarak kaza yerinden kaçmaya başladı.

Yol Trafiğe Kapandı

Kaza nedeniyle Akkuş-Niksar Caddesi bir süreliğine trafiğe kapatılırken, kaza sonrası aracın içerisinden dökülen benzin ise olası bir faciaya sebebiyet vermemesi için polis yolu trafiğe kapattı.

2 Saatlik Çalışma Sonrası Araç Kaldırıldı

Trafik ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrası yol belediye ekipleri tarafından temizlenerek 2 saatlik yapılan çalışma sonrası açıldı. Ekipler olası bir tehlike yaşanmaması için benzin dökülen alanda kum döktü.

Olayın yaşandığı bölgede çok sayıda vatandaşın kazayı izlemesi sonrası ekipler sık sık uyarılarda bulunurken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-