eskort samsun

ÜNYENETHABER

”Kimsesiz Çocuklarımıza Sevgi ve Şefkatimizi Esirgemeyelim”

”Kimsesiz Çocuklarımıza Sevgi ve Şefkatimizi Esirgemeyelim”
19 Şubat 2015 - 16:09

Bayan BALKANLIOĞLU,

DSC_5632

Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği ile ODÜ Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üyeleri, Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nun eşi Esma BALKANLIOĞLU’nu ziyaret etti.

Esma BALKANLIOĞLU, Kimsesiz çocukları Koruma Derneği Başkanı Perran KATIRCIOĞLU ile dernek üyeleri Selma ÇAKIR, Yıldız ÖZEL, Ayla GÜRSOY, Emine KÖKSAL, Aynur AYDIN ve Neslihan AKIN’ı konutunda ağırladı.

Dernek üyeleri ile yakından ilgilenen ve Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği ile ODÜ Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin Ordu’da yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgiler alan Esma BALKANLIOĞLU, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın faydalı bireyler olmaları en büyük  arzumuz. Onlara hak ettikleri sevgiyi ve şefkati vermeliyiz. Dernek üyelerini  güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Kendilerine her zaman yardımcı olmaya hazırım” diye konuştu.

Kimsesiz çocukları Koruma Derneği Başkanı Perran KATIRCIOĞLU ise, ziyarette derneğin  çalışmalarını anlatarak, kimsesiz çocuklarla yakından ilgilenmek gerektiğine dikkat çekti ve gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nun eşi Esma BALKANLIOĞLU’na teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-