eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kentsel Yönetişim Projesi Tamamlandı..VİDEO HABER

Kentsel Yönetişim Projesi Tamamlandı..VİDEO HABER
23 Ocak 2015 - 14:46

Başkan Çamyar 25 Kursiyere Sertifikalarını Dağattı

BLD_1525

Ünye Belediyesi’nin hazırlayarak DOKA’ya sunduğu, paydaşlarında Çaybaşı, Akkuş ve İkizce Belediyeleri’nin de bulunduğu “3 Boyutlu Kentsel Tasarım Işığında Kentsel Yönetişim” Projesi sertifika töreni Ünye Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Finansman lığını DOKA’nın yaptığı proje kapsamında toplam 25 kursiyer sertifikalarını aldı.

Sertifika töreninde konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’’Strateji planlama müdürlüğümüz kurduğumuz günden itibaren son derece başarılı çalışmalarına devam ediyor. Diğer müdürlüklerimizle birlikte Ünye’mizin çevresini değiştirmeye yönelik projelere imza atmaya devam ediyorlar. Yaşadığımız kenti 21. Yüzyıla hazırlamak güzel bir Ünye’yi gelecek nesillere bırakabilme noktasında bizim ortaya eserler koymamız gerekiyor. Hadimin dediği gibi ‘’kamil odur ki koya her yerde bir eser, eseri olmayanın yerinde yerler eser’’ onun için bizim yerlerimizde yarınlarda eser esmesin diye sizlerin çalışkan o güzel ellerinden çıkacak olan projelerin görsel tasarımlarının nasıl çıktığını bir ay boyunca teknik personelimiz ikizce, Çaybaşı, akkuş, katkı sunmak amacıyla birlikte ortaya çıkaracağımız, eserleri gelecek nesillere bırakmış olacağız.

Bizler biliyoruz ki ‘’ bugününü imar etmeyenin, yarınını inşa etmesi mümkün değildir’’ diyoruz. Biz Ünye Belediyesi olarak tüm halkımızı seviyoruz. Göreve gelirken 30 Mart öncesinde söyledik ki biz Ünye’yi birlikte inşa edeceğiz, birlikte yöneteceğiz, şuana kadar atmış olduğumuz adımlara baktığımızda sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri olmak üzere kentle ilgili almış olduğumuz kararlarda birlikte hareket etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu şekilde olduğunda Ünye tarihi misyonuna uygun bir şekilde gelecek nesillere daha güzel eserler bırakma noktasında çalışmasına devam edecek. Bizler laf üretmeyeceğiz. Bizler iş üreteceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki ailesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz ortaya 10 aylık zaman dilimi içeresinde yapısal durumumuzu tamamen gözden geçirip, yeniden bir belediye inşa ettik buraya. Ocak ayından itibaren başta kentsel dönüşüm olmak üzere bu Ünye’nin kaderini değiştirecek olan 3 noktada belediye sineması, kültür sarayı, pazaryeri ve sanayi sitesi. Oradaki halkımızla birlikte el ele bu kenti yeniden inşa edeceğiz. Kenti yeniden inşa ederken, başta bakırcılar arastası, orta çarşı nın dış cephesi aydınlatması çalışmaları başlayacaktır. Bu çalışmalara görsellik katacak olan verileri çalışanlarımızın önüne koyacak olan 3 boyutlu tasarımlar hazırlayacak olan bilgi dolanımına sizler kavuştunuz. Sizleri tebrik ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-