eskort samsun

ÜNYENETHABER

KENT KONSEYİ BAŞKANINDAN SERT AÇIKLAMA

KENT KONSEYİ BAŞKANINDAN SERT AÇIKLAMA
01 Mart 2015 - 3:20

BAŞKAN  CERRAHOĞLU’NDAN  MESAJ VAR

vvv

Ünye Kent Konseyi olarak ne yapıp ne yapmadığımız veya var olup olmadığımız konusunda medyada çıkan bir haber ve bu habere istinaden leş bulmuş karga gibi atlayan, siyasetin böyle yapılacağını zanneden bir takım hemşehrilerimize seslenmek istiyorum.

Ünye Kent Konseyi  Hemde vizyon ve misyonunun farkındadır

Ünye Kent Konseyi evet Ünye’de vardır. Hemde vizyon ve misyonunun farkındadır. Ama görmek istemeyen aciz gözler kendi yapamadıkları veya yapmaya cesaret edemedikleri muhalefeti, başkalarından bekleyerek prim yapmaya çalışıyorlar. Burada polemiğe girip yaptıklarımızın veya üzerinde yoğunlaştığımız projelerin neler olduklarını sıralayacak degilim. Velev ki Kent Konseylerinin ne kadar etkisi ve yaptırım gücü olduğu ilgili kanun ve yönetmeliklerle bellidir. Asla hakkımızda çıkan olumsuz eleştirilere katlanamıyor değiliz. Mevlana’nın dediği gibi BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE?

Ünye ve çevremiz için çalışmalarına devam edecektir.

Toplumun her kesiminden oluşan ve her birisi Ünye aşkıyla yanıp tutuşan tüm konsey yürütme kurulu üyesi Arkadaşlarım, bu haksız ve küçültücü ithamları hak etmemektedir. Ünye Kent Konseyi baştan da söylediğim gibi, yapılmaya cesaret edilemeyen veya yapılan muhalefetin halk nezdinde karsılık bulmayan bir takım çevrelerin can simidi değildir. Görevinin başındadır. Ünye ve çevremiz için çalışmalarına devam edecektir.

Görevimizin Başındayız

Ayrıca büyük özveri ve gayretleriyle bugünkü Konferansın oluşmasında büyük emeği olan Başkan yardımcımız Sevgili Prof. Dr. Ayşe YALIN hocamızı da yurekten kutluyorum. Bizce amaç hasıl olmuştur. Bu tip organizasyonların devamı da gelecektir. Burada önemli olan Katılımcı sayısı degil, orada verilen mesaj olmalıdır.

Şimdiye dek hakkımızda çıkan hiçbir eleştiriye cevap vermedik. Tabi ki her türlü eleştirilere açığız. Ancak hiçbir kimse veya kurumun Konseyimizi küçümseme gayretine de sessiz kalamayız.
Bu duygularla gorevimizin ve sorumluluğumuzun farkında olduğumuzu, bu niyet ve gayretle calışmalarımıza devam ettigimizi kamu oyuna saygıyla duyururum. Selam ve saygılarımla.

Mimar ibrahim CERRAHOĞLU. ÜNYE KENT KONSEYİ BAŞKANİ

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-