eskort samsun

ÜNYENETHABER

KENT ESTETİĞİNİN KORUNMASI İÇİN HER DAİM İŞ BAŞINDALAR

KENT ESTETİĞİNİN KORUNMASI İÇİN HER DAİM İŞ BAŞINDALAR
28 Mart 2022 - 12:31

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlar başta olmak üzere vatandaşların her gün sıklıkla kullandığı alanlarda zarar gören tüm şehir mobilyaları, oyun grupları ve peyzaj alanlarının bakım onarımlarını yaparak kent estetiğinin korunmasını sağlıyor.

Alt yapıdan üst yapıya, tarımdan turizme, enerji ve teknoloji gibi birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla da takdir topluyor. 19 ilçede bulunan park ve yeşil alanlara modern bir kimlik kazandıran ve birçok yeni parkı Ordu’ya kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu alanların korunması amacıyla da hummalı bir çalışma yürütüyor.

ORDU’NUN DÖRT BİR YANINDA TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORLAR

Bu kapsamda tedbiri elden bırakmayan ekipler, ilçelerde bulunan park ve yeşil alanlarda bulunan spor aletleri, kent mobilyaları, aydınlatma direkleri, korkuluklar ve kaldırımlar gibi zarar gören noktaları tespit ederek bakım onarımlarını gerçekleştiriyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerinin Ordu’nun dört bir yanında yaptığı bu titiz çalışma ile kent estetiğinin korunması sağlanıyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-