eskort samsun

ÜNYENETHABER

KAR’LA MÜCADELE DEVAM EDİYOR…

KAR’LA MÜCADELE DEVAM EDİYOR…
06 Ocak 2015 - 14:06
Ordu’da 374 mahalle yolu ulaşıma kapandı
9009691
86 ekip ve 295 iş makinesi ile müdahale ediliyor
Ordu’da kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, dün akşam saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı nedeniyle 374 mahalle yolunun ulaşıma kapandığını söyledi.  295 iş makinesi ve 86 ekibin 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünün belirten Başkan Yılmaz, sabah saatlerinden itibaren 70 mahalle yolunun ulaşıma açıldığını ifade etti.
ÖNCELİK OKUL SERVİSLERİ, HASTA VE CENAZELERE
Yüksek kesimlerde kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle müdahale için yağışların durmasının beklendiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “ Ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışıyor. Bölgede yoğun kar yağışı olması nedeniyle önceliğimiz, hasta, cenaze ve öğrenci servislerinin güzergahları. Vatandaşlarımız bizlere 24 saat boyunca 444 10 52 no’lu telefondan ulaşabilirler.  Hemşerilerimizin bu konuda bizlere destek olmalarını ve asılsız ihbarlarda bulunmamalarını istiyoruz” diye konuştu.
24 SAATTE AÇILACAK
Kar yağışı ve tipinin durmasının ardından çalışmaların hız kazanacağını belirten Başkan Yılmaz, “Kapalı bulunan 374 mahalle yolunu en geç 24 saat içerisinde ulaşıma açmayı öngörüyoruz. 295 iş makinesi ve 86 ekip 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından kar lastiği ve zinciri olmayan araçlarla yola çıkmamaları gerekiyor” dedi.
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-