eskort samsun

ÜNYENETHABER

Karayel Yapı İnşaat’a Yeni Yerinde A52 TV’den Ziyaret

Karayel Yapı İnşaat’a Yeni Yerinde A52 TV’den Ziyaret
31 Mart 2022 - 0:48

Ünye’nin  inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarından  Karayel Yapı İnşaat’a A52 TV ailesi ziyaret gerçekleştirdi.

Ünye’de yıllardır inşaat sektörünün öncü isimlerinden birisi olan Seçkin Karayel tarafından işletilen ‘Karayel Yapı İnşaat’ artık yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Daha önce Liseler Mahallesi Irmak Caddesi üzerinde faaliyetlerini sürdüren ‘Karayel Yapı İnşaat’ artık yeni yeri olan Kaledere Mahallesi Çınarlık Caddesi üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Yeni yerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunan A52 TV Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor, “Yeni yerinizin sektörünüzde bulunan bütün paydaşlarınıza ve size hayırlı olmasını diliyorum. Sizler ilçemizde ekonomimizin temel taşlarından birisisiniz. Bizlerde yeni yerinizde bereketli kazançlarınızın olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karayel Yapı İnşaat Sahibi Seçkin Karayel ise, “Basınımızın değerli temsilcilerinden birisi olan A52 TV ailesine ve sizlere teşekkür ediyorum. Öncelikle yıllardır esnaf ilişkilerimizle basınla olan ilişkilerimizle bizleri yalnız bırakmayan Yunus Zor’a ziyareti için teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziyarete ayrıca Saraçoğlu İnşaat Sahibi Ahmet Dikici’de eşlik etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-