eskort samsun

ÜNYENETHABER

KARADENİZ ORDU’YA AKACAK !

KARADENİZ ORDU’YA AKACAK !
21 Ocak 2015 - 10:21

AVM’nin hazırlıklarına başladık.

20150120_555848

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Altınordu Kadın Kolları 1. Olağan Kongresi’ne katıldı. AK Parti’nin başarısının ana mimarının kadın kolları olduğunu belirten Başkan Yılmaz, Ordu ve Türkiye için çalışan kadın kollarına teşekkür etti.

Yılmaz, Ordu’da çevre illerin de dikkatini çekecek bir AVM’nin altyapısını şehir merkezi dışına kurulmak suretiyle hazırladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz,  “Altınordu bizim en büyük ilçemiz. Ünye ve Fatsa ile birlikte büyükşehirimizin, omurgası ana yüklenicisi. Maalesef buralarda kamu geçmiş yıllarda hiç arsa üretmemiş. Biz büyükşehir olarak ilçe belediyelerimiz ile uyumlu, imar düzenlemeleriyle yeni alanlar oluşturacağız. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren arsa üretmeyi başarabildikten sonra, havalimanımızı da dikkate aldığımızda, çevre il ve ilçeleri de Ordu’ya çekebilecek şekilde cazibe merkezi olacak bir AVM yerimizi planladık. Buna yönelik şuanda alt yapı çalışmalarımızı yapıyoruz.

ESNAF MAĞDUR OLMAYACAK

İnşallah bu yıl sonundan itibaren bu uygulamalarımızı gerçekleştirdikten sonra Orduya yakışır bir AVM’yi de şehir esnafımızı sıkıntıya sokmayacak şekilde, şehir dışında oluşacak bir AVM’nin de, alt yapısını kuruyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-