eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi
06 Ocak 2015 - 8:58

kar_nedeniyle_okullar_tatil_edildi_h4280

Ordu’da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi.

Ordu yoğun kar yağışı ve soğuk havanın etkisine girmiş durumda. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlerde, bugünden itibaren kar yağışı ve soğuk havanın etkisine gireceği duyurulan Ordu’nun seyir terası olan Boztepe’ye de yağan kar, iç kesimlerde yoğun kar yağışı devam ediyor.

Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Perşembe, Ulubey ilçelerinde etkili olan kar yağışı devam ederken, kar kalınlığı bazı yerlerde yarım metreyi aştı.

Bu gece ve yarında devam etmesi beklenen Yoğun kar yağışı nedeniyle Gölköy, Gürgentepe, Korgan ve Mesudiye ilçelerinin tamamında, Kabadüz ilçesinin Yokuşdibi ve Derinçay, İkizce ilçesinin Özpınar, Devecik, Yoğunoluk, Kaynartaş, Şenbolluk mahallelerinde, Çaybaşı ilçesinin merkez hariç tüm mahalleleri ile Akkuş ilçesinde Akkuş Yatılı Bölge Ortaokulu hariç merkez ilçelerinde yarın (Salı) günü okullar bir gün süreyle tatil edildi. Devam eden kar yağışı nedeniyle bu ilçelere yenilerinin eklenebileceği ve kar tatilinin uzayabileceği tahmin ediliyor.

SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE

Öte yandan ekipler karla mücadele çalışmalarına devam ederlerken, yola çıkacak olan araç sahiplerinin yanlarında zincir, çekme halatı ve takoz gibi ekipmanları yanlarında bulundurmaları istendi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-