eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kaptan İbrahim”bu başlangıç”

Kaptan İbrahim”bu başlangıç”
05 Şubat 2015 - 6:00

ibo02

Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında K.D.Ç.S Yenicespor’u 1-0 mağlup ederek moral bulan Ünyespor’da keyifler yerine gelirken takım kaptanı İbrahim Karayiğit, bu galibiyetin bir başlangıç olduğunu, genç futbolcuların da katkısının giderek artmasıyla çıkışa geçeceklerini söyledi.

 

Ünyespor takım kaptanı İbrahim Karayiğit, K.D.Ç.S Yenicespor galibiyetini değerlendirdiği açıklamasında, takım olarak iyi hazırlandıklarını, her türlü olumsuzluğa rağmen takım halinde kenetlenerek ve mücadeleci, hırslı bir futbol ortaya koyarak haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Kaptan İbrahim açıklamasında, “İkinci yarıya mücadele anlamında iyi ancak skor anlamında kötü iki maçla başladık. Kendi sahamızda Pazar günü konuk ettiğimiz Yenicespor maçı öncesinde galibiyete kilitlendiğimizi ifade etmiştik. O maça takım halinde çok iyi hazırlandık. Hem zihinsel olarak hem de fiziksel olarak iyi hazırlandığımız maçtan mutlaka galip ayrılmamız gerekiyordu. Takım olarak yaşadığımız bir dizi olumsuzluklara rağmen biz takım kaptanları ve futbolcu arkadaşlarımız olarak maç öncesinde kenetlendik, sahaya galip geleceğimiz inancıyla çıktık.

Maç öncesinde İmdat Hocamızın da büyük gayretleri ile maça zihinsel olarak ta hazır çıktık. Maça kontrollü başladık. Rakibimiz ayağa iyi pas yapan, dinamik, koşan bir ekipti. Ligin en mücadeleci takımlarından bir tanesiydi. Takım halinde savunma anlamında zaten iyiydik. Rakibimize pozisyon bulacakları önemli hatalar yapmadık. Keza 26. dakikada Atakan’ın kırmızı kart görmesi de bizi sahada 1 kişi eksik oynamamıza neden oldu. Oyun planımızda değişiklik yapmamız gerekti. 10 kişi ile savunma yaparsınız ama kazanmaya ve kazanmak için gol atmaya ihtiyacı olan takımın daha üretken olması gerekiyordu. Maçın ikinci yarısında herkesin gördüğü gibi eksikte olsak oyunu rakip yarı alana yıkmasını bildik. Kazandığımız toplarla rakibimizin üzerine gittik ve 57. dakikada aradığımız golü de bulduk. Genç futbolcularımızın bu maçta takıma katkıları gerçekten iyiydi. Ben kalecimizden ve savunmamızdan orta sahamıza ve hücum hattımızda oynayan arkadaşlarıma hepsine verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum.

Golden sonra özellikle çok iyi oynadığımız hatta ikinci, üçüncü golü bulacağımız bir bölüm vardı ki bu da bizim takım halinde fizik olarak iyi bir noktaya geldiğimizin en büyük göstergesi oldu. İyi bir maçtı, güzel oynadık. Taraftarımızın önünde galip gelmek, onları sevindirmek, onlarla birlikte galibiyetin coşkusunu yaşamak gerçekten güzeldi. Bu anlamda ben kaptan olarak taraftarlarımıza verdikleri destekten dolayı da teşekkür etmek istiyorum. Şimdi önümüzde Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Sinopspor maçımız var. Takım olarak moralimiz yerinde, maça moralli hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda kaybetmeden deplasmanlardan da getireceğimiz puanlara ihtiyacımız var.

İnşallah Sinop deplasmanı bunun başlangıcı olacak. Genç arkadaşlarımızın takım olan katkılarının artmasıyla çıkışa geçeceğiz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte daha güçlü olacağız. Sağ kanat oyuncumuz Umut Bavagir’in cezası bu hafta sona eriyor. Bizimle birlikte çalışmalarını yapıyor ve o da Güzelorduspor maçıyla takımdaki yerini alacak. Oğuzhan katıldı, inşallah onunda takıma pozitif katkısı olacak. Yine Emre kardeşimiz var, ondan da istifade edeceğiz.

Takımımızdaki her futbolcumuz bizim için değerli, herkes sahada görev aldığında elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Abdülkadir kardeşimiz sakatlığı var ve tedavisi için İzmir’de şu an. Bir an önce iyileşip aramıza katılmasını ümit ediyoruz. Nijeryalı oyuncumuzun oturum sorununu çözdüğümüzde o da bu takımın bir üyesi olacak. İnşallah ilerleyen haftalar bizim için çok daha güzel geçecek diye düşünüyorum. Hedefimiz zaten belli, bu yolda ilerleyişimizi Allah’ın izniyle sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

SPOR AKSİYON

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-